Επτά εφηβικές σειρές που αξίζουν το χρόνο σου
Εφηβικές σειρές για σένα που ψάχνεις κάτι νέο για να ξεκινήσεις.

Έχεις νιώσει ποτέ τη νοσταλγία των εφηβικών σου χρόνων; Ναι, μιλάμε για τότε που είχες τα πρώτα χτυποκάρδια (στα θρανία), πήγαινες σχολείο, και ζητούσες άδεια για να βγεις τα σαββατοκύριακα.

Εμείς πάντως την έχουμε νιώσει πολλάκις, αφού τα εφηβικά χρόνια, τώρα που οι ορμόνες έχουν καταλαγιάσει, μοιάζουν φανταστικά και χωρίς προβλήματα. Αν λοιπόν είσαι και εσύ νοσταλγός των εφηβικών σου χρόνων, τότε σού έχουμε μερικές σειρές, που θα σε κάνουν να νοσταλγήσεις εκείνα τα όμορφα χρόνια.

Δεδομένου μάλιστα ότι μερικές σειρές είναι κάπως δραματικές (teen drama) μπορεί απλώς να εκτιμήσεις την ανεμελιά των δικών σου εφηβικών χρόνων ή όσον αφορά κάποιες πιο ανάλαφρες εφηβικές σειρές, είναι πιθανό να ανασύρεις στη μνήμη παρόμοιες καταστάσεις που βίωσες και εσύ, όταν πήγαινες σχολείο!

1. Never Have I Ever

Υπόθεση: Μετά από μία τραυματική χρονιά, μία περιθωριοποιημένη Ινδοαμερικανή έφηβη θέλει απεγνωσμένα να γίνει δημοφιλής- όμως φίλοι, οικογένεια και αισθηματικά θα τη δυσκολέψουν.

Προσφάτως κυκλοφόρησε η δεύτερη σεζόν της σειράς, ενώ έχει ήδη ανανεωθεί για ακόμη μία σεζόν.

2. Ginny & Georgia

Υπόθεση: Η ανέμελη Georgia και τα δύο της παιδιά, η Ginny και ο Austin, μετακομίζουν βόρεια για να κάνουν μία νέα αρχή, αλλά ανακαλύπτουν ότι το “ταξίδι” τους έχει πολλές λακκούβες.

Η συγκεκριμένη σειρά κέρδισε τους φανς, καθώς ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, την οποία ανυπομονούμε να δούμε.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

3. Sex Education

Υπόθεση:  Χάρη στη θεραπεύτρια μαμά του, ο ανασφαλής Ότις ξέρει τα πάντα για το σεξ. Γι αυτό, η ατίθαση Μέιβ τού προτείνει να ανοίξουν μια σχολική κλινική σεξουαλικής θεραπείας.

Η σειρά επιστρέφει σε λίγες ημέρες ξανά στο Netflix για την τρίτη σεζόν!

4. Euphoria

Υπόθεση: Η Rue είναι μία δεκαεφτάχρονη τοξικομανής που κουβαλάει τη σοφία όλου του κόσμου- ενός κόσμου που την έχει ήδη κουράσει. Βρίσκει την “Euphoria” μόνο στα ναρκωτικά και στη νέα της φίλη, Jules. Όσο παλεύει να βρει την ισορροπία στη ζωή της μάς αφηγείται τις περιπέτειες των φίλων της κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Κάθε επεισόδιο ξεκινά με την ιστορία ενός χαρακτήρα από το παρελθόν του, και συγκεκριμένα από τότε που ήταν έντεκα ετών. Μέσα από τούτες τις σύντομες ματιές στο παρελθόν των χαρακτήρων, ο θεατής καταλαβαίνει, κι ίσως μερικές φορές αιτιολογεί, την εξέλιξή τους στην εφηβεία. Οι ιστορίες όλων είναι γεμάτες πόνο, ίντριγκα και πρόκληση- ιστορίες για αλκοόλ, βία, σεξ, φιλία και ναρκωτικά.

Η σειρά που καθιέρωσε την αγαπημένη Zendaya (που ομολογουμένως πλέον έχει εξελιχθεί πολύ ως ηθοποιός και έχει καταφέρει να γίνει είδωλο για τα παιδιά της gen Z) αναμένεται να επιστρέψει για ακόμη μία σεζόν στο HBO.

5. 13 reasons why

Υπόθεση: H Hannah Baker είναι μια δεκαεπτάχρονη έφηβη που αυτοκτονεί. Δυο βδομάδες μετά, ο συμμαθητής της Clay βρίσκει στην είσοδο του σπιτιού του ένα κουτί που περιέχει ηχογραφημένες κασέτες, μέσα στις οποίες εξηγεί τους 13 λόγους για τους οποίους αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της. Σύμφωνα με την ηχογράφηση “Αν ακούς αυτές τις κασέτες, είσαι ένας από τους λόγους για τους οποίους αυτοκτόνησα”. Ο Clay πρέπει να ακούσει όλες τις κασέτες για να βρει τις απαντήσεις. Θα αντέξει τη διαδικασία; Πώς εμπλέκονται οι υπόλοιποι συμμαθητές; Ποιος είναι έτοιμος να μάθει την αλήθεια;

6. Elite

Υπόθεση:  Τρία παιδιά της εργατικής τάξης παίρνουν υποτροφία για το πιο ελίτ λύκειο της Ισπανίας και πιστεύουν ότι αυτή είναι η ευκαιρία τους. Όταν όμως ένας από τους συμμαθητές τους βρίσκεται νεκρός, όλοι είναι ύποπτοι. Καλωσορίσατε στο Λας Ενθίνας.

Ακόμη μία ισπανική σειρά φαινόμενο, που αν είσια λάτρης των teen dramas δε γίνεται να μην παρακολουθήσεις!

7. Quicksand

Υπόθεση: Όταν μία τραγωδία σ’ ένα σχολείο ταράζει και αναστατώνει ένα πλούσιο προάστιο της Στοκχόλμης, μία φαινομενικά ισορροπημένη έφηβη καταλήγει να δικάζεται σε φόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 2 
 0 
 2