Εισαγωγή: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Restaurant Management» στοχεύει στην άρτια κατάρτιση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον επισιτιστικό κλάδο. Συγκεκριμένα, επιδιώκει να προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια σε όσους ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με τον κλάδο αυτόν, ώστε να διοικήσουν και να οργανώσουν αποτελεσματικά μία επισιτιστική επιχείρηση. Το πρόγραμμα επιχειρεί να καλύψει την ανάγκη για πολύπλευρες γνώσεις του επιχειρηματία ή του ατόμου που απασχολείται στον κλάδο αυτόν, καθώς η σύγχρονη εποχή διαμορφώνει αυξημένες απαιτήσεις στις σχετικές παρεχόμενες υπηρεσίες και στα παραγόμενα προϊόντα. Μεταξύ άλλων, αναλύονται η έννοια της επιχείρησης «Εστιατόριο», τα είδη και η σύνθεση των γευμάτων αλλά και των ποτών. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στους τρόπους οργάνωσης του εστιατορίου από την πλευρά του χώρου, του εξοπλισμού και του προσωπικού αλλά και στις τεχνικές σερβιρίσματος. Έτσι, ο εκπαιδευόμενος αποκτά γνώσεις που αφορούν την ποιότητα των υπηρεσιών στο εστιατόριο, την υγιεινή των τροφίμων και των εγκαταστάσεων και την ασφάλεια.
- ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
19/9/2021 - ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 27/9/2021
- ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 Μήνες (105 ώρες)
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.
- ΕΚΠΑ: E-learning στο “Event Planning, Marketing and Management”
- Καθηγητές ΑΕΙ: Προτείνεται η αναστολή φοίτησης για ένα εξάμηνο για τους ανεμβολίαστους φοιτητές
- Παν. Θεσσαλίας: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Εξειδίκευση στην Κατ’ οίκον Φροντίδα”
- ΕΚΠΑ: E-learning με τίτλο “Πνευματική Ιδιοκτησία (Copyright)”
- ΕΚΠΑ: E-learning στο Digital Marketing – Κόστος & σημαντικές ημερομηνίες
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Πληροφορική
Πλήρης Απασχόληση
05-02-2024
Άγιος Δημήτριος Αττικής
Πληροφορική
Πρακτική Άσκηση
05-02-2024
Άγιος Δημήτριος Αττικής