Ένας YouTuber, γνωστός για τα deepfake βίντεό του, δουλεύει (πλέον) για τη Lucasfilm
Ένας YouTuber κατάφερε να κάνει καλύτερη δουλειά στα οπτικά εφέ για φανεί ο Luke Skywalker νεότερος, που η Lucasfilm τον προσέλαβε!

Σε όλο και περισσότερες ταινίες βλέπουμε ηθοποιούς με τη χρήση VFX να μικραίνουν σε ηλικία. Ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα είναι η ταινία του Martin Scorsese, “The Irishman”, και η εμφάνιση του Luke Skywalker στις τελευταίες σκηνές του τελευταίου επεισοδίου του “The Mandalorian“. Όμως, ένας YouTuber κατάφερε να το κάνει πολύ καλύτερα χρησιμοποιώντας την τεχνική deepfake!

Οι καλλιτέχνες στην Industrial Light & Magic έκαναν τον Mark Hamill ξανά νέο για τις απαιτήσεις ενός επεισοδίου της νέας σειράς “Star Wars“, “The Mandalorian”. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν κάπως περίεργο…

Ωστόσο, ο YouTuber, Shamook, γνωστός για τα deepfake βίντεο του, διόρθωσε τις σκηνές και δημοσίευσε ένα καινούργιο βίντεο στο οποίο ο Mark Hamill φαίνεται λες και είναι στην ηλικία εκείνη. Όπως φαίνεται το συγκεκριμένο βίντεο εντυπωσίασε την Lucasfilm τόσο ώστε να του προσφέρει δουλειά στην ILM ως Senior Facial Capture Artist.

Δεν είναι η μόνη δουλειά που έχει αναλάβει ο Shamook, καθώς, είχε αναλάβει τελευταία να βάλει το πρόσωπο ενός νεαρού Πολ ΜακΚάρτνεϊ στο βίντεο κλιπ του «Find My Way» από το άλμπουμ του «Ill Imagined».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;