ΑΠΘ: E-learning με τίτλο
ΑΠΘ: Ακολουθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προσφερόμενο e-learning - Κόστος & σημαντικές ημερομηνίες

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ενίσχυση οδοντικών δομών – κλινικές χρήσεις νημάτων στην Οδοντιατρική» διάρκειας 15 διδακτικών ωρών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Εργαστήριο Οδοντικής Χειρουργικής Α.Π.Θ. και θα υλοποιηθεί με φυσική παρουσία.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Καθηγητής Κοσμάς Τολίδης, Διευθυντής Εργαστηρίου Οδοντικής Χειρουργικής Α.Π.Θ. Ο Καθηγητής κ Τολίδης είναι επίσης ο Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Εργαστηρίου Οδοντικής Χειρουργικής καθώς και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος Προγράμματος του ΚΕΔΙΒΙΜ με θέμα την αποκαταστατική/αισθητική οδοντιατρική. Ταυτόχρονα έχει στο ενεργητικό του επι σειρά ετών, πληθώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, θεωρητικών και πρακτικών, σε σχέση με θέματα αποκαταστατικής οδοντιατρικής και ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο αντικείμενο της χρήσης νημάτων στην κλινική οδοντιατρική.

Στόχος του προγράμματος

Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης «Ενίσχυση οδοντικών δομών – κλινικές χρήσεις νημάτων στην Οδοντιατρική», αποσκοπεί στην προαγωγή της επιστημονικής γνώσης, την ανάπτυξη κλινικών δεξιοτήτων, τη γνώση της χρηστής ερευνητικής μεθοδολογίας, εκ μέρους των συμμετεχόντων με τελικό στόχο την βελτίωση του επιπέδου της εκπαίδευσης, και της παροχής θεραπευτικών υπηρεσιών στον πληθυσμό στην Ελλάδα.

Σημαντικός στόχος είναι η εκπαίδευση επιστημόνων στη θεωρητική και εφαρμοσμένη γνωστική περιοχή της εφαρμογής των νημάτων στην Οδοντική Χειρουργική και τις αποκαταστάσεις που θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του αντικειμένου με την παραγωγή και μετάδοση γνώσεων, τεχνογνωσίας, μεθοδολογιών εργαλείων και ερευνητικών αποτελεσμάτων.

Αναγκαιότητα προγράμματος

Το γνωστικό αντικείμενο της Οδοντικής Χειρουργικής αποτελεί σημαντικό γνωστικό αντικείμενο της καθ’ ημέρα οδοντιατρικής κλινικής πράξης και είναι από τα πλέον αναζητούμενα στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Ιδιαίτερα σήμερα, μέσα από τις παραμέτρους, της αισθητικής, της μέγιστης διατήρησης των οδοντικών ιστών και των σύγχρονων υλικών στην αντιμετώπιση μικρών αλλά και μεγάλων ελλειμάτων των σκληρών οδοντικών ιστών ξεχωρίζει σε ποικιλότητα και ενδιαφέρον, παρουσιάζοντας μεγάλη ζήτηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ιδιαίτερα ο τομέας της χρήσης των νημάτων είναι ένας νέος καινοτόμος τομέας που αποτελεί αιχμή στην οδοντιατρική κλινική πράξη προσφέροντας πολλά πλεονεκτήματα κατά την παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών. Το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα ενός προγράμματος μέσα σε Πανεπιστημιακό περιβάλλον είναι η δυνατότητα να προσφέρει γνώσεις ενταγμένες στην κλινική πραγματικότητα και όχι μόνο στη θεωρητική προσέγγιση.

Κόστος συμμετοχής/Εκπτωτική πολιτική

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 1000 Ευρώ και το ποσό θα κατατίθεται σε λογαριασμό του ΕΛΚΕ μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία. Θα υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης απόδειξης παροχής υπηρεσιών ή τιμολογίου, ανάλογα με την επιλογή του εκπαιδευόμενου.

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του ΑΠΘ.

  • Μέθοδος Υλοποίησης: Διά ζώσης
  • Έναρξη Προγράμματος: 11/09/2021
  • Λήξη Προγράμματος: 12/09/2021

Υποβολή αιτήσεων
Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 17/06/2021 μέχρι 15/07/2021 μόνο ηλεκτρονικά.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;