Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021: Πότε βγαίνουν οι βαθμοί των υποψηφίων
Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021: Πότε θα γνωρίζουν οι υποψήφιοι τις βαθμολογίες τους - Αναλυτικά η διαδικασία γνωστοποίησης των βαθμών με SMS - Δείτε το σχετικό ΦΕΚ

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμοί των υποψηφίων

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2021, δηλαδή οι βαθμολογίες των υποψηφίων στα μαθήματα που εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Με βάση τις πληροφορίες, τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2021 αναμένεται να ανακοινωθούν φέτος νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι, όπου βγήκαν στις 10 Ιουλίου 2020.

Παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις του Υπουργείου Παιδείας για τα Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021 των ΓΕΛ στα γενικά μαθήματα εστίαζαν στη Δευτέρα 5 Ιουνίου ή στην Τρίτη 6 Ιουνίου, νεότερες εκτιμήσεις φέρνουν την ανακοίνωση λίγο αργότερα, καθώς δεν θα έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διόρθωση των μαθημάτων από όλα τα βαθμολογικά κέντρα μέχρι την Κυριακή 4 Ιουλίου.

Έτσι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και δεδομένα, η πιθανότερη ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων μετατίθεται για την ερχόμενη Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021. 

Συνονιστείτε στο neolaia.gr και δείτε πρώτοι/-ες τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2021!

Υπενθυμίζεται ότι φέτος για πρώτη χρονιά φέτος θα εφαρμοστεί η ενημέρωση των αποτελεσμάτων των υποψηφίων μέσω SMS, η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και το διπλό μηχανογραφικό.

Βάσει των τελευταίων εκτιμήσεων των βαθμολογητών, σε πολλά μαθήματα έχουμε ελαφρά καλύτερες επιδόσεις – κυρίως στην κλίμακα των βαθμολογιών 0-9,9 – που θα “σπρώξουν” ανοδικά τις βάσεις στα περισσότερα τμήματα.

Παράλληλα, η εφαρμογή από φέτος της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) θα παρατείνει την αγωνία των υποψηφίων για περισσότερες μέρες από ότι παλαιότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΥΠΑΙΘ, ο προγραμματισμός είναι να ολοκληρωθούν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων πριν από την Τετάρτη 14 Ιουλίου, έτσι ώστε να ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας αμέσως και η ΕΒΕ που θα διαμορφωθεί ανά τμήμα.

Οι υποψήφιοι δε θα χρειαστεί να μπουν στη διαδικασία να υπολογίσουν καμία ΕΒΕ, καθώς δε θα βλέπουν στο Μηχανογραφικό τους Τμήματα για τα οποία δεν την «πιάνουν», αφού αυτά θα αποκλείονται από το σύστημα.

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021: Οι υποψήφιοι θα μάθουν τους βαθμούς με SMS

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας στα μέσα Μάϊου σχετικά με την Ενημέρωση Υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων: “Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αρχής γενομένης από φέτος, θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους:

α) για τη βαθμολογία τους και

β) για το τμήμα ή σχολή επιτυχίας τους.”

Έτσι, αναμένεται να είναι πιο εύκολη και γρήγορη η διαδικασία ανακοίνωσης των βαθμολογιών από το Υπουργείο Παιδείας.

Σημειώνουμε επίσης ότι η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής ανά τμήμα θα διαμορφωθεί και θα ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας μετά την έκδοση των βαθμολογιών των υποψηφίων.

Πανελλήνιες 2021: Πώς να υπολογίσεις τα μόρια για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

Η διαδικασία γνωστοποίησης των βαθμών με SMS

Με την υπ.αριθμ. Φ.251/78025/Α5 –ΦΕΚ B 2832 – 30.06.2021 – Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) καθορίζεται η γνωστοποίηση βαθμών των πανελλαδικώς εξεταζομένων μαθημάτων καθώς και των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων, μέσω της λήψης γραπτού μηνύματος (SMS) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου του υποψηφίου.

Συγκεκριμένα:

1. Οι υποψήφιοι/ες για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων δύνανται, εφόσον το επιθυμούν, πλέον των τρόπων ενημέρωσης που προβλέπονται στα άρθρα 7, 8 και 16 της υπό στοιχεία Φ.251/25089/Α5/20.02.2020 (Β’ 643) απόφασης του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και στα άρθρα 16 και 17 της υπό στοιχεία Φ.153/79899/Α5/21.05.2019 (Β’ 1904 και 1940) κοινής απόφασης του Υπουργού και της Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων να ενημερώνονται για τους βαθμούς που έλαβαν στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, καθώς και για τα αποτελέσματα της επιλογής μέσω της λήψης γραπτού μηνύματος (SMS) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου τον οποίο, εφόσον το επιθυμούν, δηλώνουν για τον σκοπό αυτό σε ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr – ΕΨΠ).

Η εφαρμογή αυτή δημιουργείται και υποστηρίζεται από την ανώνυμη εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «ΕΔΥΤΕ Α.Ε.».

2. Για την είσοδό του στην ανωτέρω εφαρμογή, ο υποψήφιος/α καταχωρίζει:

α. τον οκταψήφιο κωδικό υποψηφίου και
β. κατά σειρά, το αρχικό γράμμα:
i) του επωνύμου,
ii) του ονόματος,
iii) του πατρωνύμου και του
iv) μητρωνύμου του, με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Εφόσον τα ανωτέρω στοιχεία συμπληρωθούν ορθά, πραγματοποιείται είσοδος στην εφαρμογή και εμφανίζονται συμπληρωμένα, σε πλήρη μορφή, τα εξής στοιχεία του υποψηφίου:

α. το όνομα,
β. το επώνυμο,
γ. το πατρώνυμο και
δ. το μητρώνυμο.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος καταχωρίζει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου στον οποίο επιθυμεί να λάβει ενημέρωση με γραπτό μήνυμα σχετικά με τους βαθμούς που έλαβε στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και με τα αποτελέσματα της επιλογής.

Ο υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον δηλωθέντα αριθμό κινητού τηλεφώνου έως και δύο (2) φορές. Σε περίπτωση αλλαγής αριθμού αποστέλλεται σχετική ενημέρωση στον αριθμό τηλεφώνου που αντικαθίσταται.

3. Ο υποψήφιος λαμβάνει στον δηλωθέντα αριθμό τηλεφώνου γραπτό μήνυμα, το οποίο περιλαμβάνει, σε μορφή κειμένου, τους βαθμούς που έλαβε στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και τα αποτελέσματα της επιλογής, καθώς και σχετικό υπερσύνδεσμο (link), μέσω του οποίου παραπέμπεται σε ειδικό πλαίσιο στην ανωτέρω εφαρμογή όπου προβάλλονται αποκλειστικά τα προσωπικά του αποτελέσματα.

4α. Για τους σκοπούς εφαρμογής της παρούσας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενεργεί υπό την ιδιότητα του Υπευθύνου Επεξεργασίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ 2016/679) (Γ.Κ.Π.Δ.) και του ν. 4624/2019 (Α’ 137) και η «ΕΔΥΤΕ Α.Ε.» ορίζεται ως Εκτελούσα την επεξεργασία, κατά την έννοια της περ. 8 του άρθρου 4 του Γ.Κ.Π.Δ. Α

Αμφότεροι οφείλουν να τηρούν όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον Γ.Κ.Π.Δ., καθώς και τις διατάξεις του ν. 4624/2019.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την «ΕΔΥΤΕ Α.Ε.» διέπεται από Μνημόνιο Συνεργασίας που καταρτίζεται μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και της «ΕΔΥΤΕ Α.Ε», σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 28 του Γ.Κ.Π.Δ.

Κατά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων λαμβάνονται τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια αυτών και τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στο Μνημόνιο που συνάπτεται κατά τα ανωτέρω.

β) Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα οποία τυγχάνουν επεξεργασίας περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα προκειμένου να υλοποιηθούν οι διατάξεις της παρούσας. Το σύνολο των δεδομένων που καταχωρίζονται στην εφαρμογή της παρ. 1 διαγράφονται οριστικά από την εφαρμογή μετά την πάροδο τριών μηνών από την ημερομηνία καταχώρισής τους.

γ) Σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των υποψήφιων είναι η παροχή ενός εναλλακτικού τρόπου ενημέρωσης τους για τους βαθμούς που έλα-βαν στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και για τα αποτελέσματα της επιλογής.

Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ για τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2021

 

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021 στο neolaia.gr!

Παράλληλα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8-ψηφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Την ίδια μέρα, το neolaia.gr, μέσα από την καθημερινή του ροή εδώ, θα αναρτήσει τους πίνακες με τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και τα Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021.

Συντονιστείτε στο neolaia.gr στις αρχές Ιουλίου και δείτε πρώτοι/-ες τα Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021!

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021 – Αλλαγές στις Πανελλήνιες

Συνοπτικά, υπενθυμίζουμε ότι οι τρέχουσες Πανελλήνιες του 2021 πραγματοποιούνται με τις εξής σημαντικές αλλαγές:

– Εφαρμόζεται για πρώτη φορά η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, η οποία, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Υπουργείου Παιδείας, θα αφήσει 7.000 κενές θέσεις από τις 77.415 που συνολικά διατίθενται.

– Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν και να καταθέσουν δύο μηχανογραφικά δελτία: Ένα μηχανογραφικό για φοίτηση σε ΑΕΙ και ένα δεύτερο μηχανογραφικό για να εγγραφούν σε Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ). Περισσότερα για το παράλληλο μηχανογραφικό σε παρακάτω σημείο.

– Επανήλθαν φέτος οι Συντελεστές Βαρύτητας για τον υπολογισμό των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

– Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2021 διαγωνίζονται σε εξεταστέα ύλη, μειωμένη κατά 30%, λόγω της πανδημίας της covid-19.

– Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας στα μέσα Μάρτη, οι υποψήφιοι των Πανελληνίων αναμένεται να ενημερωθούν μέσω SMS για τη βαθμολογία τους και για το τμήμα ή τη σχολή στην οποία πέρασαν.

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021 & παράλληλο μηχανογραφικό

Το neolaia.gr σας ενημερώνει ότι οι διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) έτους 2021 έχουν ήδη ξεκινήσει από την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 και θα ολοκληρωθούν μέσα στον Ιούλιο.

Αναλυτικότερα, οι υποψήφιοι (ΓΕΛ – ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. ή και Π.Μ.Δ. θα μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους από την Παρασκευή 25 Ιουνίου μέχρι και την Τετάρτη 30 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Στις ίδιες ημερομηνίες μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους και οι φετινοί τελειόφοιτοι που δεν έχουν υποβάλει αίτηση δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2021, προκειμένου να δημιουργήσουν κωδικό ασφαλείας (password) για την υποβολή Π.Μ.Δ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πανελλήνιες 2021

Α. Από την Παρασκευή 25 Ιουνίου, πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) οι παρακάτω υποψήφιοι:

– Όσοι έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021, και κατέχουν ή αποκτούν απολυτήριο (οι υποψήφιοι ΓΕΛ) και απολυτήριο και πτυχίο (οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ), προκειμένου στη συνέχεια να υποβάλουν Μ.Δ. για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Π.Μ.Δ. για την εισαγωγή τους σε δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.). Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που κάποιος υποψήφιος υποβάλει Μ.Δ και Π.Μ.Δ. ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας (password) θα είναι ο ίδιος.

– Όσοι απόφοιτοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερησίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ τα έτη 2019 ή 2020, διεκδικώντας φέτος το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, προκειμένου να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο. Επισημαίνεται ότι οι απόφοιτοι που είναι υποψήφιοι για το 10%, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση. Οι υποψήφιοι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα ή δικαίωμα να εξεταστούν ξανά σε ειδικό μάθημα ή στα αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ, αλλά συνυπολογίζονται τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση.

-Οι τελειόφοιτοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) έτους 2021 που δεν συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις αλλά επιθυμούν να υποβάλλουν Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή τους σε δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.).

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι θα υποβάλουν το Μ.Δ. και το Π.Μ.Δ. κατά το ίδιο χρονικό διάστημα το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα.

Β. Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι που είχαν δηλώσει συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις 2021 και παραπέμπονται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, καταθέτουν μηχανογραφικό μετά τις επαναληπτικές εξετάσεις, οπότε και θα μπορέσουν να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Γ. Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται ότι ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (αγωνίσματα) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) έχει οριστεί το διάστημα από την Πέμπτη 24-6-2021 μέχρι και την Τετάρτη 7-7-2021.

Μέχρι το τέλος του Ιουλίου, κατά πάσα πιθανότητα, οι υποψήφιοι θα καταθέσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο και προς το τέλος του Αυγούστου θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων εισαγωγής. Φέτος, ειδικά οι μαθητές εφόσον το θελήσουν, θα μπορέσουν να συμπληρώσουν και παράλληλο μηχανογραφικό ώστε να εισαχθούν σε κάποιο ΙΕΚ και να φοιτήσουν σε ειδικότητα της επιλογής τους.

Για πρώτη φορά φέτος οι υποψήφιοι θα πληροφορηθούν τις βαθμολογίες τους και στο κινητό τους με sms που θα τους στείλει η αρμόδια Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, από το Μαρούσι.

Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής ανά τμήμα θα διαμορφωθεί και θα ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας μετά την έκδοση των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021 & Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής

Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής για τον κάθε έναν υποψήφιο θα υπολογιστεί από το “σύστημα”. Η οδηγία που έχει δοθεί είναι η εφαρμογή του Μηχανογραφικού να ανοίξει μετά την ανακοίνωση της βαθμολογίας των μαθημάτων (ενδεχομένως και μετά αυτή των ειδικών μαθημάτων καθώς και αυτή συμμετέχει για αρκετά τμήματα στον προσδιορισμό της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής).

Επομένως, οι υποψήφιοι δεν θα χρειαστεί να μπουν στη διαδικασία να υπολογίσουν καμία Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι υποψήφιοι δεν θα βλέπουν στο Μηχανογραφικό τους Τμήματα για τα οποία δεν “πιάνουν” την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, αφού αυτά θα αποκλείονται από το σύστημα.

Δεν θα είχε άλλωστε νόημα ούτε ο υποψήφιος να κάθεται και να υπολογίζει την ΕΒΕ για κάθε τμήμα του Επιστημονικού Πεδίου του αλλά και ούτε να επιλέγει Τμήματα για τα οποία δεν πληροί την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής.

Βάσεις 2021: Οι ανατροπές της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής & το Παράλληλο Μηχανογραφικό

Μείωση του αριθμού των εισακτέων

Φέτος, ανακοινώθηκε ότι στα ΑΕΙ θα έχουν τη δυνατότητα να εισαχθούν 77.415 υποψήφιοι των πανελληνίων εξετάσεων, έναντι των 77.970 θέσεων που υπήρχαν πέρσι. Αυτό ισοδυναμεί με 500 θέσεις λιγότερες από το 2020.

Οι αλλαγές ανά Σχολή στον αριθμό των εισακτέων δεν είναι «κραυγαλέες», είναι όμως ουσιαστικής σημασίας για τους υποψηφίους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μεγαλύτερο μέρος των σχολών παραμένει ο ίδιος και, σε κάθε περίπτωση, οι Σχολές που ξεπερνούν την διαφορά των 50 φοιτητών και άνω είναι πολύ λίγες.

Επαναληπτικές εξετάσεις

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, οι οποίοι/-ες για κάποιο λόγο δεν ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις σε κάποια μαθήματα ή δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος σε αυτές καθόλου, θα έχουν τη δυνατότητα να εξετασθούν το Σεπτέμβριο σε όλα τα μαθήματα και να διεκδικήσουν μια θέση στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Πανελλήνιες 2021 και φέτος στο neolaia.gr! Όλες οι εξελίξεις και τα νέα για την ύλη και το πρόγραμμα των εξετάσεων, τις βάσεις εισαγωγής, το μηχανογραφικότα εξεταζόμενα μαθήματα, τον υπολογισμό των μορίων! Μείνε συντονισμένος στο neolaia.gr για να μαθαίνεις πρώτος/-η τα πάντα για τις Πανελλήνιες 2021! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

20-05-2024

Χερσονησος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1