Μοναδικές ιστορίες από την εξεταστική που μοιραστήκατε μαζί μας, powered by BrainUP StressDOWN
Οι πιο χιουμοριστικές ιστορίες από την εξεταστική που μοιράστηκαν μαζί μας αναγνώστες και φίλοι! Σε μία κίνηση powered by BrainUP StressDOWN, το neolaia.gr στάθηκε δίπλα στους υποψηφίους των Πανελληνίων και τους φοιτητές της χώρας, προσκαλώντας τους να μοιραστούν μαζί μας αλλά και με όλους εσάς, αξέχαστες ιστορίες και αστείες στιγμές από τις εξεταστικές περιόδους στο σχολείο και το Πανεπιστήμιο!

Η εξεταστική περίοδος και οι Πανελλήνιες 2021 έχουν ξεκινήσει και είμαστε μέσα στο άγχος και στο τρέξιμο. Τρέχουμε για να βγάλουμε όλη την ύλη, για να κάνουμε καλή επανάληψη, για να βρούμε σημειώσεις, για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Γενικότερα και ειδικότερα τρέχουμε…

Μέσα στη μέρα, λοιπόν, είναι λογικό να θέλουμε να ξεχαστούμε λιγάκι και να αποφορτιστούμε απ’ τη συνεχή πίεση του διαβάσματος και των εργασιών.

Σε κάτι τέτοιες φάσεις, αυτό που σίγουρα βοηθάει είναι το χιούμορ και η καλή διάθεση.

Κάτι τέτοιο έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό το neolaia.gr, σε μία κίνηση powered by BrainUP StressDOWN, προσκαλώντας τους αναγνώστες, συμφοιτητές και φίλους του, να μας στείλουν τις πιο αστείες ιστορίες και μοναδικά, handmade memes από την περίοδο της εξεταστικής στο Πανεπιστήμιο ή την προετοιμασία για τις Πανελλήνιες.

Ήδη μας έχουν σταλεί διαμαντάκια όπως τα memes που θα δεις παρακάτω:

Μοναδικές ιστορίες από την εξεταστική που μοιραστήκατε μαζί μας!

Σε μία εξεταστική υπάρχουν διάφορες… ατυχείς στιγμές που μας προκαλούν πολύ γέλιο, ενώ μετά από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, μετατρέπονται στις πιο fun ιστορίες που έχεις να θυμάσαι από τα φοιτητικά χρόνια. Το γεγονός μάλιστα ότι μοιράζεσαι το όλο συναίσθημα με τους συμφοιτητές σου, διαβάζετε μαζί, γκρινιάζετε μαζί και γενικώς, το ζείτε μαζί, μπορεί να γίνει το καλύτερο αντίδοτο στο άγχος και την πίεση της περιόδου.

Ιστορία εξεταστικής #1

Μία αναγνώστρια μοιράστηκε μαζί μας την παρακάτω ιστορία και κλάψαμε στα γέλια. Η κατάσταση έχει ως εξής: Στο πρώτο έτος είχε να δώσει το μάθημα της «Στατιστικής». Στις Πανελλήνιες, όμως, είχε επιλέξει «Βιολογία Γενικής», οπότε, δεν είχε ιδέα.

Όλη της η παρέα είχε πάει (σχεδόν) αδιάβαστη για να δει τα θέματα και να προσπαθήσει ξανά το Σεπτέμβριο.

Όμως, η τύχη την έφερε να κάτσει πίσω από μία από τις καλύτερες και πιο διαβαστερές φοιτήτριες. Η μπροστινή της την άφησε να αντιγράψει και βγήκε από το μάθημα πιστεύοντας ότι, όχι απλά έχει περάσει, αλλά έχει γράψει και καλό βαθμό.

Η μεγάλη ανατροπή, όμως, ήρθε όταν ήταν να δώσει το εργαστήριο του μαθήματος!

Κοιτάζοντας τις λίστες με τις δύο ομάδες που είχε χωρίσει η καθηγήτρια τους φοιτητές του τμήματός της, δεν μπορούσε να βρει πουθενά το όνομά της. Έτσι, έστειλε μήνυμα στην καθηγήτρια για να τη ρωτήσει με ποια από τις δύο ομάδες θα εξεταστεί. Η απάντηση που έλαβε ήταν απλά υπέροχη!

Το mail της καθηγήτριας έγραφε:

«Αγαπητή φοιτήτρια,

Αν κοιτούσατε τις λίστες με τα ονόματα των δύο ομάδων τόσο προσεκτικά, όσο το γραπτό της μπροστινής σας 😉 θα είχατε παρατηρήσει ότι το όνομά σας ήταν στο τέλος της δεύτερης ομάδας.

Ευχαριστώ».

Προφανώς, αποφάσισε να μην εμφανιστεί στο εργαστήριο και δοκίμασε ξανά (διαβασμένη αυτή τη φορά) να περάσει το μάθημα στην επαναληπτική εξεταστική του Σεπτέμβρη.

Ιστορία εξεταστικής #2

Μία άλλη αναγνώστριά μας, είχε βάλει στόχο να περάσει ένα από τα πιο δύσκολα μαθήματα του εξαμήνου και ήθελε να πάρει και καλό βαθμό! Είχε αρχίσει, λοιπόν, το διάβασμα από πολύ νωρίς και λίγο πριν την εξέταση αφοσιώθηκε ακόμα περισσότερο, τηρώντας ένα αυστηρό πρόγραμμα καθημερινής μελέτης, που διαρκούσε περίπου 5 με 8 ώρες την ημέρα.

Δεν έβγαινε, δεν πήγαινε για καφέ, παρά μόνο διάβαζε και το βράδυ για να ξεκουραστεί απολάμβανε την αγαπημένη της σειρά!

Την Παρασκευή πριν την εξέταση της Δευτέρας, είχε αγχωθεί πάρα πολύ και είχε αποφασίσει ότι την ημέρα της εξέτασης θα πάει από νωρίς στο αμφιθέατρο για να πιάσει καλή θέση και να ηρεμήσει λίγο. Το επόμενο πρωί, πετάγεται από το κρεβάτι αγχωμένη νομίζοντας ότι έχει αργήσει, ντύνεται στα γρήγορα, τρέχει μέχρι τη στάση του λεωφορείου με την ψυχή στο στόμα και μάλιστα το προλαβαίνει στο παρά πέντε.

Όταν έφτασε στη σχολή της, όμως, δεν είδε κανέναν και άρχισε και πανικοβάλλεται. Έψαξε σε όλες τις αίθουσες και στα αμφιθέατρα που έδιναν εξετάσεις, αλλά τίποτα. Όλες ήταν κλειδωμένες!

Πίστευε ότι είχε χάσει την εξέταση του μαθήματος και ο τόσος κόπος είχε πάει χαμένος.

Τελικά, βρήκε το θάρρος και ανέβηκε στο γραφείο του καθηγητή. Χτύπησε την πόρτα, ενώ παράλληλα σκεφτόταν τι να του πει για να τον πείσει να την εξετάσει, έστω προφορικά.

Χτύπησε μία φορά, τίποτα! Χτύπησε δεύτερη, τίποτα!

Περίμενε ένα μισάωρο έξω από το γραφείο του καθηγητή, αλλά τίποτα. Τελικά, χτύπησε το τηλέφωνό της και ήταν η κολλητή. Το σηκώνει και τη ρωτάει μέσα στο άγχος:

“Που είστε; Τελειώσατε με την εξέταση; Γιατί δεν σας βρίσκω πουθενά;”

Η κολλητή μένει άφωνη για λίγη ώρα και μετά αρχίζει να γελάει. Της απαντάει μετά από λίγα λεπτά που είχε λυθεί στα γέλια:

“Ρε πας καλά; Είναι Σάββατο! Τη Δευτέρα δίνουμε! Μάλλον, το πολύ διάβασμα σε έχει κάψει!”

Ιστορία εξεταστικής #3

Κάτι παρόμοιο μπορούν να πάθουν και οι καθηγητές. Ας μη ξεχνάμε ότι και αυτοί είναι άνθρωποι και μπορεί να μπερδευτούν.

Αυτό συνέβη σε έναν αναγνώστη μας!

Έδινε μάθημα πρωί Τετάρτης και είχαν μαζευτεί πολλά άτομα έξω από το αμφιθέατρο για να δώσουν το μάθημα αυτό. Γύρω στις 9:00 που ήταν και η ώρα που άρχιζε η εξέταση, κατέβηκε η διδακτορικός μαζί με την μεταπτυχιακό που ήταν υπεύθυνες για την επιτήρηση.

Ξεκλείδωσαν την αίθουσα που γινόταν η εξέταση του μαθήματος, μπήκαν μέσα οι φοιτητές, κάθισαν στις θέσεις τους και περίμεναν τον καθηγητή. Οι δύο κοπέλες ρώτησαν τους προπτυχιακούς φοιτητές αν είχαν δει τον καθηγητή, όμως, κανένας δεν τον είχε δει. Μάλιστα, η μεταπτυχιακός είπε στη διδακτορικό ότι ούτε στο γραφείο του ήταν το πρωί.

Έτσι, η διδακτορικός άρχισε να τον παίρνει τηλέφωνο… Μάταιος κόπος, δεν απαντούσε κανείς!

Μετά από ένα μισάωρο, ο καθηγητής απάντησε στο τηλέφωνο και είπε στη διδακτορικό ότι τον είχε πάρει ο ύπνος και ότι είναι στον δρόμο. Της είπε πού έχει τα θέματα στο γραφείο του για να μοιράσουν στους εξεταζόμενους και ότι θα τους έλυνε τις όποιες απορίες επί των θεμάτων μόλις έφτανε στη σχολή.

Ευτυχώς για τους φοιτητές, τούς άφησε περισσότερη ώρα για να λύσουν τα θέματα.

Ιστορία εξεταστικής #4

Ένας άλλος φοιτητής είχε καθυστερήσει να πάει στην εξέταση ενός μαθήματος και στις δύο αίθουσες που γινόταν η εξέταση του μαθήματος, υπήρχε μόνο μία κενή θέση πίσω πίσω.

Πήρε την κόλλα και τα θέματα από τους επιτηρητές και έκατσε στην κενή θέση. Πριν προλάβει, όμως, να τον προειδοποιήσει η μπροστινή του, είχε πέσει φαρδύς πλατύς στο πάτωμα.

Βλέπεις, η σειρά με τις θέσεις είχε ξεβιδωθεί από το πάτωμα και όταν προσπάθησε να κάτσει, απλά… έπεσε προς τα πίσω. Αφού ο καθηγητής βεβαιώθηκε ότι δεν είχε χτυπήσει, άρχισε να του λέει διάφορα αστεία, ωστόσο, ο ίδιος είχε κατακοκκινίσει και όλη η αίθουσα είχε λυθεί στα γέλια.

Συμβαίνουν και αυτά…

Το neolaia.gr, σε μία κίνηση powered by BrainUP StressDOWN, στάθηκε δίπλα στους υποψηφίους των Πανελληνίων και τους φοιτητές της χώρας, προσκαλώντας τους να μοιραστούν μαζί μας αλλά και με όλους εσάς, αξέχαστες ιστορίες και αστείες στιγμές από τις εξεταστικές περιόδους στο σχολείο και το Πανεπιστήμιο. Αυτό γιατί γνωρίζουμε καλά ότι το άγχος που συνοδεύει τις εξετάσεις δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα στον κόσμο, οπότε καλό είναι να επιστρατεύουμε το χιούμορ και να ανακουφιζόμαστε από την πίεση των απαιτητικών ημερών.

Καλό είναι επίσης να θυμόμαστε ότι η φοιτητική εξεταστική και οι Πανελλήνιες αποτελούν μία περίοδο στη ζωή μας, διαρκούν κάποιους μήνες (και, συνήθως, πολύ λιγότερο), οπότε δε χρειάζεται να νιώθεις ότι πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά και το δημιουργικό κομμάτι της όλης κατάστασης.

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της απόδοσης και τη μείωση του μη παραγωγικού άγχους, το BrainUP StressDOWN αποτελεί τη “Brain Solution” μας, ειδικά τώρα που πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να είμαστε παραγωγικοί και να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε στις εξετάσεις μας.

 

Είτε αυτό λέγεται εξεταστική στη Σχολή, είτε Πανελλήνιες και μπόλικο διάβασμα, υπάρχει ο φυσικός τρόπος με το BrainUP StressDOWN για να φέρουμε την κατάσταση με το μέρος μας, να ενισχύσουμε τη μνήμη και τη συγκέντρωσή μας, όταν το άγχος καραδοκεί και η ενέργειά μας βρίσκεται στα τάρταρα. Γιατί μπορεί ορισμένα επίπεδα άγχους να μας βοηθούν να λειτουργήσουμε παραγωγικά, αλλά δε θέλουμε αυτά να «μπλοκάρουν» τη σκέψη, πόσο μάλλον και τη διάθεσή μας. Επειδή, λοιπόν, η νοητική εγρήγορση είναι απαραίτητη εδώ και τώρα, το συμπλήρωμα διατροφής BrainUP StressDOWN έρχεται άμεσα να “boostάρει” την επίδοσή μας στις εξετάσεις και να μας κρατήσει διαυγείς και συγκεντρωμένους υπό πίεση.

Ελπίζουμε οι εμπειρίες και τα memes που μοιραστήκατε μαζί μας και μοιραστήκαμε μαζί σας, να σας έφτιαξαν κάπως τη διάθεση, να γελάσατε και να γεμίσατε μπαταρίες ώστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό μέσα στο επόμενο διάστημα!

Καλό διάβασμα και καλή δύναμη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 6 
 2 
  
 1