Θερινά σινεμά: 4 ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (27/05 - 02/06)
Θερινά σινεμά: Άνοιξαν και αυτές είναι οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα (27/5 - 2/6).

Μετά από σχεδόν μισό χρόνο lockdown δόθηκε το “πράσινο φως”, ώστε να ανοίξουν οι κινηματογράφοι της χώρας, και φυσικά όλοι και όλες οι σινεφίλ της Ελλάδος χάρηκαν. Ωστόσο, στο πλαίσιο της πρόληψης για τη διασπορά του κορωνοϊού άνοιξαν μόνο τα θερινά σινεμά. Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή 21 Μαΐου τα θερινά σινεμά υποδέχτηκαν τους πρώτους φαν της έβδομης τέχνης.

Όπως και προ καραντίνας, έτσι και τώρα που είναι (ξανά) ανοικτά τα θερινά σινεμά πολλές ταινίες κάνουν πρεμιέρα ή ξεκινούν να προβάλλονται κάθε Πέμπτη. Μάλιστα, την ερχόμενη Πέμπτη 27 Μαΐου αναμένουμε 4 πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες. Μία δραματική ταινία με πρωταγωνιστές του (πλέον) καθιερωμένους ηθοποιούς, Κόλιν Φάρελ και Στάνλεϊ Τούτσι, αλλά και δύο ταινίες που αποτελούν κινηματογραφική προσαρμογή δύο επιτυχημένων βιβλίων. Και φυσικά, αυτές είναι μόνο μερικές από τις ταινίες που προβάλλονται στα θερινά σινεμά αρχής γενομένης αυτή την Πέμπτη!

1. Supernova

Υπόθεση: Ένα αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί για δυο δεκαετίες. Όταν η διάγνωση για τον έναν αφορά “πρώιμο στάδιο άνοιας”, η αγάπη έρχεται αντιμέτωπη με έναν ανελέητο εχθρό. Ο χρόνος τους, ο κοινός τους χρόνος είναι ό,τι σημαντικότερο και σιγά σιγά λιγοστεύει. Αποφασίζουν λοιπόν ένα ταξίδι, ώστε όσο ο Τάσκερ είναι σε θέση να ταξιδέψει, να ξαναδεί φίλους και συγγενείς και να ξαναβρεθεί στα μέρη που έχει αγαπήσει…

Οι Colin Firth και Stanley Tucci παραδίδουν ερμηνείες που θα συζητηθούν και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε από την Πέμπτη (27/5).

2. Ένας χρόνος στη Νέα Υόρκη

Υπόθεση:  Η Τζοάνα είναι νέα και ονειρεύεται να γίνει ποιήτρια. Αμέσως μετά την αποφοίτηση της ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη για να δουλέψει σε έναν εκδοτικό Οίκο. Εκεί θα έρθει σε επαφή με μοναδικές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων και ο Τζ. Ντ. Σάλιτζερ. Ακόμη, θα αποκτήσει μια μοναδική εμπειρία ζωής που θα την ακολουθεί για πάντα. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιογραφικό βιβλίο της Joanna Rakoff, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Philippe Falardeau που “κρύβεται” πίσω από το “Monsieur Lazhar”.

3. Έντιμος Κλέφτης

Υπόθεση:  Ένας ληστής τράπεζας σκέφτεται να παραδοθεί, επειδή ερωτεύεται και θέλει να ζήσει εφεξής μία τίμια ζωή. Όταν όμως συνειδητοποιεί ότι οι αστυνομικοί είναι πιο διεφθαρμένοι από εκείνον, ρίχνεται στη μάχη εναντίον τους για να καθαρίσει το όνομά του.

4. Martin Eden

Υπόθεση: Βραβευμένη arthouse διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Τζακ Λόντον. Η ταινία του Πιέτρο Μαρσέλο, που διακρίθηκε σε διεθνή φεστιβάλ (βραβείο αντρικής ερμηνείας στη Βενετία), διαδραματίζεται στη Νάπολη των μέσων του 20ου αιώνα. Κεντρικός ήρωας είναι ο Μάρτιν Ίντεν, ένας φτωχός εργάτης ο οποίος ονειρεύεται να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα μορφώνοντας διαρκώς τον εαυτό του, ώστε κάποια στιγμή να αποτελέσει μέρος της λογοτεχνικής ελίτ της Ιταλίας. Επιπλέον καύσιμα στο πάθος του δίνει ο κεραυνοβόλος έρωτάς του με μια εκθαμβωτική μεγαλοαστή, σχέση η οποία θα έχει καθοριστικό αντίκτυπο στη ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
90 - 82
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;