Τέσσερις κακές συνήθειες που κάνουν το σπίτι σου να φαίνεται ακατάστατο
Αν θέλεις το σπίτι σου να φαίνεται καθαρό ανά πάσα στιγμή, τότε, θα πρέπει να σταματήσεις αυτές τις συνήθειες που το κάνουν να φαίνεται ακατάστατο.

Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα τακτοποιημένο και καθαρό σπίτι. Κάποιες φορές, ειδικά, όταν δουλεύεις πολύ ή έχεις πολλές υποχρεώσεις στης φοιτητική ζωή σου, μπορεί τα πράγματα να βγουν εκτός ελέγχου και, μετά, θα πρέπει να ξοδέψεις αρκετές ώρες για να καθαρίσεις το σπίτι. Εμείς σου έχουμε μερικά tips για πράγματα που πρέπει να αποφύγεις να κάνεις, αν θέλεις το σπίτι σου να είναι πάντα συγυρισμένο.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε πως θα το καταφέρεις.

1. Μαζεύεις άχρηστα πράγματα

Από περιοδικά, φυλλάδια για take away και delivery, μέχρι αποδείξεις. Όλα αυτά τα στοιβάζεις σε κάποιο σημείο  του σπιτιού σου και δημιουργούν μία άσχημη εικόνα για όλο το σπίτι. Μπορεί αρκετοί διακοσμητές να χρησιμοποιούν περιοδικά και βιβλία για διακόσμηση, όμως, δεν το παρακάνουν και βλέπεις ότι είναι πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα που χρησιμοποιούν.

2. Παρατάς πράγματα στο τραπέζι της κουζίνας

Μπαίνεις στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να παρατάς την τσάντα σου, τα ψώνια σου και, γενικότερα, ό,τι κρατάς στα χέρια σου πάνω στο τραπέζι. Μάλιστα, τα μαζεύεις μετά από αρκετές ώρες.

3. Δεν καθαρίζεις τα πιάτα στην ώρα τους

Συνήθως, μαγειρεύεις, τρως και μετά παρατάς τα βρώμικα πιάτα σου στον νεροχύτη και πας να κάνεις άλλα πράγματα. Έτσι, τα στοιβάζεις το ένα πάνω στο άλλο και σου φεύγουν από τον έλεγχο. Όμως, αν τα καθάριζες στην ώρα τους, δηλαδή, αμέσως μετά το μαγείρεμα, θα έβλεπες ότι μπορείς να τα βάλεις πιο εύκολα σε τάξη και να ελέγξει την ακαταστασία στην κουζίνα σου.

4. Δεν έχεις σε τάξη τα συρτάρια σου

Βάζεις διάφορους λογαριασμούς και αντικείμενα μέσα στα συρτάρια σου χωρίς να ακολουθείς κάποια σειρά και τάξη. Μπορεί, ας πούμε, να έχει μαζί σημαντικά αντικείμενα και άχρηστα πράγματα. Αυτό σε κάνει να ψάχνεις με τις ώρες μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις. Οπότε, μάλλον, πρέπει να αρχίζεις να οργανώνεις καλύτερα τα συρτάρια σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;