Η Φάρμα: Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι
Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από τη Φάρμα.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 στο δεύτερο επεισόδιο του είχε και μία αποχώρηση. Η Φάρμα μπήκε δυναμικά στο τηλεοπτικό τοπίο κερδίζοντας το κοινό και το βράδυ του Σαββάτου παρακολουθήσαμε τους δύο μονομάχους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και στα εμπόδια του αγωνίσματος και να διατηρήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε φάσεις όπου η καθεμιά έδινε διαφορετικούς πόντους στους δύο μονομάχους. Οι δύο μονομάχοι ήταν ο Θανάσης Πάτρας και ο Παναγιώτης Χατζόπουλος. Ανάμεσα στις πέντε φάσεις είδαμε τους μονομάχους σε κάρα, ανάμεσα σε άχυρα, με πριόνια στο χέρι και πολλά αντικείμενα που είχαν στην διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τον γύρο τους.

Στην τελευταία δοκιμασία, η οποία έκρινε και το αποτέλεσμα, οι δυο τους έπρεπε να μεταφέρουν κουβάδες με νερό και να μην χάσουν την ισορροπία τους. Ο μονομάχος που θα κατάφερνε να γεμίσει πρώτος 50 λίτρα νερό ήταν και αυτός που θα έπαιρνε τη νίκη.

Στο τέλος και για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου, ο Θανάσης Πάτρας κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο Παναγιώτης Χατζόπουλος είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από τη Φάρμα.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
12 Μαϊ. 2024
ΚΟΛ
17:15
-
ΟΣΦΠ
12 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;