House of Fame: Ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε από τη μουσική ακαδημία
Η πρώτη αποχώρηση από το House of Fame είναι γεγονός. Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Άλλη μια μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο House Of Fame. Οι διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στη σκηνή του σόου και με τις ερμηνείες τους προσπάθησαν να ξεχωρίσουν και να πείσουν την κριτική επιτροπή. Το δεύτερο live του σόου είχε και την πρώτη αποχώρηση.

Από την προηγούμενη Παρασκευή είχαμε μάθει ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Έλενα Ροϊνού, η Άλεξ Μαντή κι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας που δεν είχαν τις καλύτερες ερμηνείες. Μάλιστα, ο τελευταίος διαγωνιζόμενος από το άγχος του είχε ξεχάσει τα λόγια του τραγουδιού.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας. Όμως, μόνο δύο σπουδαστές κατάφεραν να συνεχίσουν στην μουσική ακαδημία του ΣΚΑΙ.

Η Ελένη Φουρέιρα αρχικά ανακοίνωσε ότι ο Στέφανος παραμένει στο σόου. Η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και δεν κατάφερε να συνεχίζει τα μαθήματα μουσικήςν στο House of Fame, είναι η Άλεξ Μαντή.

Στο τέλος της βραδιάς έξι σπουδαστές βρέθηκαν στην σκηνή του House Of Fame. Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τους τρεις διαγωνιζόμενους που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η Αλεξάνδρα Κολαϊτη, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου κι η Αναστασία Μπίσυλα είναι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση του σόου και θα διεκδικήσουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού για την παραμονή τους στην μουσική ακαδημία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;