Ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα 2021 - Το ωράριο λειτουργίας
Όλα τα καταστήματα που θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα 2021 για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το σαρακοστιανό τραπέζι.

Η Καθαρά Δευτέρα 2021 πλησιάζει και μπορεί να υπάρχουν σε ισχύ αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, αυτό, όμως, δε θα μας σταματήσει από το να στρώσουμε το παραδοσιακό τραπέζι της ημέρας και να γιορτάσουμε με τα πολύ κοντινά μας πρόσωπα. Για σένα, όμως, που είσαι τις τελευταίας στιγμής, σου αποκαλύπτω ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά το Σάββατο, την Κυριακή και την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας.

Ανοιχτά θα παραμείνουν συγκεκριμένα καταστήματα το Σάββατο, την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα, προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους για το σαρακοστιανό τραπέζι. Σύμφωνα με την Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά το Σάββατο 13 Μαρτίου.

Τα ιχθυοπωλεία στη Βαρβάκειο θα ανοίξουν το πρωί της Κυριακής, ενώ, φέτος δε θα κάνουν το ξενύχτι της Κυριακής προς Καθαρά Δευτέρα.

Επιπλέον, την Καθαρά Δευτέρα θα είναι ανοιχτά τα μίνι μάρκετ, οι φούρνοι για την προμήθεια της παραδοσιακής λαγάνας, οι λαϊκές αγορές και τα ιχθυοπωλεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1