Χρυσές Σφαίρες 2021: Οι προβλέψεις μας για τα τηλεοπτικά βραβεία
Ποιοι περιμένουμε να αναδειχθούν μεγάλοι νικητές στις τηλεοπτικές κατηγορίες στις Χρυσές Σφαίρες 2021;

Αυτό το ΣουΚου είναι αφιερωμένο στις Χρυσές Σφαίρες 2021 και στην επίσημη έναρξη της τελευταίας φάσης για να φτάσουμε στα Όσκαρ 2021. Σε μία σεζόν που είναι πολύ διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει, τα βραβεία για σειρές και ταινίες συνεχίζουν να δίνονται πάντα κρατώντας τα μέτρα ασφάλειας κατά του κορωνοϊού, αλλά και τιμώντας τα καλλιτεχνικά προϊόντα που μας κράτησαν συντροφιά μέσα σε αυτό το διαφορετικό χρόνο που έχουμε περάσει.

Οι Χρυσές Σφαίρες μπορεί να μην ταυτίζονται με βάση το εκλογικό τους σώμα με αυτό τη Ακαδημίας, καθώς είναι μία οργάνωση από 87 μέλη που είναι δημοσιογράφοι και ασχολούνται τον χώρο της ψυχαγωγίας. Στον αντίποδα, η Ακαδημία τόσο του Αμερικάνικου Κινηματογράφου, όσο και της Αμερικάνικης Τηλεόρασης (Emmy) απαρτίζονται από μέλη που δουλεύουν στις σειρές και στις ταινίες σε διαφορετικά επαγγέλματα και ο αριθμός των μελών τους είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.

Παρόλα αυτά, η βράβευση τόσο ταινιών, όσο και σειρών από τις Χρυσές Σφαίρες, ή ακόμα και μία υποψηφιότητα, είναι σημαντική γιατί βάζει έναν ακόμα “προβολέα” σε αυτές.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να δούμε προς τα που θα κινηθούν οι βραβεύσεις στις Χρυσές Σφαίρες 2021. Διαβάσαμε τα φύλλα και το φλιτζάνι και ετοιμαζόμαστε να σου αποκαλύψουμε τις προβλέψεις μας για τους μεγάλους νικητές της βραδιάς.

Για αρχή, θα μιλήσουμε για τους τηλεοπτικούς νικητές!

Καλύτερη Σειρά – Δράμα

The Crown
Lovecraft Country
The Mandalorian
Ozark
Ratched

Το HFPA (Hollywood Foreign Press Association) είναι μία απρόβλεπτη οργάνωση. Φαντάσου πόσο απρόβλεπτες είναι που έχουν ως υποψηφιότητα τη “Ratched” που έχει συγκεντρώσει πολύ κακές κριτικές. Συνήθως, τείνουν να βραβεύουν σειρές που δεν περιμέναμε στην κατηγορία της Καλύτερης Κωμωδίας. Με βάση αυτό το σκεφτικό το “The Crown” είναι το απόλυτο φαβορί και (μεταξύ μας) το αξίζει ανάμεσα σε αυτές τις υποψηφιότητες. Θα θέλαμε βέβαια να δούμε και το “Lovecraft Country” να κερδίζει το μεγάλο αυτό βραβείο.

Καλύτερος Ηθοποιός – Δράμα

Jason Bateman, Ozark
Josh O’Connor, The Crown
Bob Odenkirk, Better Call Saul
Al Pacino, Hunters
Matthew Rhys, Perry Mason

Οι Χρυσές Σφαίρες έχουν μία τάση να βραβεύουν ηθοποιούς που έχουν αφήσει ιστορία ή έχουν βραβεύσει και στο παρελθόν. Όπως όλα δείχνουν, η μάχη θα κριθεί ανάμεσα στον Matthew Rhys και στον Jason Bateman, με τους περισσότερους δημοσιογράφους από μεγάλες φυλλάδες όπως τα Variety, Vulture, να στρέφονται προς τον Bateman.

Καλύτερη Ηθοποιός – Δράμα

Olivia Colman, The Crown
Jodie Comer, Killing Eve
Emma Corrin, The Crown
Laura Linney, Ozark
Sarah Paulson, Ratched

Το “The Crown” έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία αυτή καθώς και η Colman και η Claire Foy (που υποδυόταν την Βασίλισσα Ελισάβετ στις δύο πρώτες σεζόν) έχουν κερδίσει το βραβείο. Επίσης, η είσοδος της πριγκίπισσας Νταϊάνα έδωσε νέα πνοή στη σειρά και κίνησε την περιέργεια αρκετών να την δουν, οπότε, η Emma Corrin αποτελεί το απόλυτο φαβορί.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;