Nanoleaf: Ο επαναστατικός φωτισμός που δεν πρέπει να λείπει από το smart home σου!
Κάνουμε unboxing τα Nanoleaf Triangle Smarter Kit, μια επαναστατική λύση στον έξυπνο φωτισμό δωματίου!

Σήμερα ανοίγουμε το μεγάλο κεφάλαιο των Nanoleaf γνωρίστε μαζί μας τα Nanoleaf Shapes Triangle Starter Kit.

Αν θέλετε να μεταμορφώσετε τον χώρο σας, να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και να δημιουργήσετε μια “cozy” ατμόσφαιρα στο χώρο σας, τότε τα έξυπνα αυτά φωτιστικά πάνελς είναι το προϊόν που πρέπει να επενδύσετε.

Τι είναι όμως τα Nanoleaf που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας;

Ta Nanoleaf είναι “μαγικά” πλακίδια το οποία συνδέονται το ένα με το άλλο επιτρέποντας σας να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια εξαντλώντας την φαντασία σας. Εκτός από τριγωνικά πλακίδια η εταιρεία βγάζει εξάγωνα αλλά και μικρότερα τρίγωνα.

Ας βάλουμε, όμως, τα πράγματα σε μια σειρά.

Τα Νanoleaf χρησιμοποιούν την τεχνολογία LED, καλύπτοντας όλη την RGB γκάμα με περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα, η μέγιστη ενέργεια που καταναλώνουν είναι 42W, η ένταση του φωτισμού που παράγουν είναι 80 Lumens ενώ η διάρκεια ζωής που υπόσχεται η εταιρεία είναι 25.000 ώρες.

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η εφαρμογή των Nanoleaf με την οποία μπορείτε να ελέγχετε τα Nanofeaf από το smartphone σας αλλά και να τα μετατρέψετε σε touch reactive, δηλαδή να αντιδρούν στο άγγιγμα σας, να αλλάζουν χρωματικό προφίλ αλλά και να αντιδρούν με την μουσική που ακούτε, απλά φανταστικό.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στο Google Play Store όσο και στο App Store.

Παράλληλα είναι συμβατά με Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT, physical controller, Nanoleaf Remote, Razer Synapse, SmartThings και Homey. Η εγγύηση που δίνει η εταιρεία είναι 2 χρόνια.

Η συσκευασία περιέχει όλα τα σύνεργα που θα χρειαστείτε για να στήσετε τα Nanoleaf στον χώρο σας. Εκτός από το τροφοδοτικό μπορείτε να βρείτε τις ταινίες 2πλής όψης για να τα κολλήσετε στον τοίχο σας, τα ανταπτοράκια που θα συνδέσετε το ένα με το άλλο.

Η εταιρεία έχει συμπεριλάβει και ένα εφεδρικό ανταπτοράκι και ένα εφεδρικό κομμάτι ταινίας σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όλο το unboxing experience μέσα σε 1 λεπτό.

Με τα Nanoleaf μπορείτε να κάνετε άπειρα σχέδια. Η εταιρεία μέσα στο Manual της σας δίνει αρκετές ιδέες και προτάσεις όμως υπάρχει περιθώριο να εξαντλήσεις και την δική σας φαντασία.

Πριν ξεκινήσετε να στήσετε τα Nanoleaf σας συμβουλεύουμε να κάνετε το δικό σας research έτσι ώστε να επιλέξετε το σχέδιο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Παράλληλα, μπορείτε να βρείτε πολλές ιδέες και στον instagram λογαριασμό της εταιρείας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nanoleaf (@nanoleaf)

Μάθε τα πάντα για τα Nanoleaf στο smarterhome.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;