Σχολεία: Ανοίγουν Γυμνάσια & Λύκεια - Τι ισχύει στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές
Τι αλλάζει για τα σχολεία

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (29/1), οι λοιμωξιολόγοι “έδωσαν” το πράσινο φως, προκειμένου να επαναλειτουργήσουν τα Λύκεια τα Γυμνάσια.

Έτσι, τη Δευτέρα (1/2)  τα Λύκεια και τα Γυμνάσια θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους ξανά με εξαίρεση τις “κόκκινες” περιοχές. Στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές θα ανοίξουν μόνο τα Γυμνάσια, ενώ τα Λύκεια θα παραμείνουν κλειστά ως τις 8 Φεβρουαρίου.

Στα Λύκεια προς το παρόν συνεχίζεται η τηλεκπαίδευση, η οποία θα συνεχιστεί και στα ΑΕΙ χωρίς να έχει διευκρινιστεί πότε υπάρχει το ενδεχόμενο να επανέλθουν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες στα Πανεπιστημιακά έδρανα για διά ζώσης εκπαίδευση.

Τα νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά σχολεία και όλα τα σχολεία Ειδικής Αγωγής σε όλες τις βαθμίδες παραμένουν ανοιχτά σε όλες τις περιοχές.

Οι 6 περιοχές που παρουσιάζουν επιβαρυμένη κατάσταση στα νοσοκομεία είναι η Βοιωτία, η Δυτική Αττική, η Εύβοια, η Θήρα, η Λέσβος και η Χαλκιδική.

Άλλες 10, και συγκεκριμένα οι Βόρειος Τομέας Αθηνών, Δυτικός Τομέας Αθηνών, Κεντρικός Τομέας Αθηνών, Νότιος Τομέας Αθηνών, Ανατολική Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Αρκαδία, Ζάκυνθος, Μαγνησία και Ρέθυμνο βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 0