Παρθένος: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Νέα ενδιαφέροντα, νέο τοπίο ζωής
Παρθένος: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Τι θα φέρει η νέα χρονιά στο ζώδιό σας;

Ετήσιες προβλέψεις 2021 για τον Παρθένο

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Παρθένος 2021

Μία ενδιαφέρουσα χρονιά ξεκινά για σας, ανατρέποντας την συνήθη καθημερινότητα και προσφέροντας εκπλήξεις στη ζωή σας.

Ας δούμε αυτό που σας επιφυλάσσει…

Ο Κρόνος αποτελεί τη δομή του ορατού μας σύμπαντος. Είναι ο θεμέλιος λίθος, η βάση στην οποία θα χτίσει κάθε Δημιούργημα την ύπαρξή του. Σαν αλληγορία, είναι ο δάσκαλος που βαθμολογεί τις επιδόσεις μας. Ήδη ο Κρόνος έγινε σύμμαχός σας για μία τριετία. Για σας είναι μία ιδιαίτερη ευνοϊκή θέση και ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία γέννησης, αδράξατε εμπειρίες ως το τέλος του 2020.

Στόχος ήταν να προσδώσει αυτοπεποίθηση, δύναμη, αντοχή και σθένος για κάθε σημαντικό έργο. Προχωράτε πλέον πιο ώριμοι, σίγουροι, κατασταλαγμένοι. Ο Κρόνος όμως από τα τέλη του 2020 θα βρεθεί στον Υδροχόο. Τα βασικά χαρακτηριστικά που θα αγγίξει, αφορούν τις ιδέες του Υδροχόου: ανακαλύψεις, επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα, επαναστάσεις, επαναστατικές ιδέες, μεταρρυθμίσεις, συλλογική δράση και ανθρωπιστικά ιδεώδη.

Σε σας, θα καθορίσει ένα νέο τοπίο υποχρεώσεων. Θα αναλάβετε δεσμεύσεις επαγγελματικές. Θα έχετε καθημερινές προκλήσεις, με ώθηση για καινοτομίες. Αλλά θα τις αναπτύξετε μετά ως το 2023.

Ο Δίας ως το τέλος του 2020, ήταν στον Αιγόκερω. Ένα ζώδιο λιγότερο συμβατό με τις ιδιότητές του, θα έχει αδυναμία επέκτασης και θα πρέπει να μπει σε πλαίσιο κάθε προσδοκία. Για τα δικά σας δεδομένα όμως, αυτό είναι ευνοϊκό. Γίνατε επιλεκτικοί στην διαχείριση του ταλέντου και των δεξιοτήτων σας, σε κάθε δημιουργικό έργο, ή μία σοβαρή σχέση που δεν πρέπει να βασίζεται στις αδυναμίες του χθες.

Από τον Δεκέμβριο του 2020 όμως, θα είναι στον Υδροχόο. Αυτό θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες πιθανόν, αλλά και ανάπτυξη, διεύρυνση και πρωτότυπες προτάσεις ή ιδέες. Θα μάθετε σταδιακά να προσαρμόζεστε στο διαφορετικό και στο καινοτόμο. Η ρουτίνα δεν θα είναι τρόπος ζωής για σας, ωστόσο νέος άνεμος θα σας συναρπάσει και θα γίνετε περισσότερο εντυπωσιακοί.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, μακριά από τις δύσκολες όψεις των τελευταίων ετών, ήταν και είναι θετικός προς το ζώδιό σας. Ενδυναμώνει την φυσική και πνευματική σας υγεία, προσδίδει θάρρος, πίστη, επιμονή, αλλά και ενθάρρυνση για να ανταποκριθείτε στα σημαντικά γεγονότα της εποχής.

Είστε συχνά παρορμητικοί και διεισδυτικοί, με μία στροφή προς την αυτάρκεια, τη δύναμη, την αυτοδυναμία, ή την μεταφυσική. Στην πορεία του, θα ανακαλύψετε τα ταλέντα και τις δυνατότητες
που αφυπνίστηκαν από τις τριβές των τελευταίων ετών. Εκμεταλλευτείτε τα θετικά της εμπειρίας, μην χάνετε χρόνο πολύτιμο, αγαπήστε και φροντίστε τον εαυτό σας και το έργο σας!

Ο Ουρανός είναι πλέον σταθερά για τα επόμενα χρόνια στον Ταύρο. Αναθεωρείτε αξίες σε σχέση με τις ιδέες και τις καινοτομίες που πρέπει να γίνουν, για να εκσυγχρονιστείτε με την εποχής. Οι αλλαγές απρόοπτα ευχάριστες για σας, ταράζουν τα λιμνάζοντα «νερά» της ζωής σας και να προσφέρονται άφθονες ευκαιρίες για αλλαγές. Θα τολμήσετε το «διαφορετικό», το ασυνήθιστο, το καινοτόμο πλέον…

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται ακόμη απέναντι από το ζώδιό σας και οδηγεί στην αναζήτηση του ονείρου… Όνειρα κοινωνικής υφής, αφού θα επιθυμήσετε ένα ιδανικό ταίρι και δεν αποκλείεται να επενδύσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια, είναι ένας αργός πλανήτης και το όνειρο ή η ουτοπία έχει διάρκεια ετών. Θα ήταν σημαντικό να γειώνετε και να υλοποιείτε τα όνειρά σας, αλλά και να μην χάνετε την προσγείωση, όταν σας παρασύρει ο ρομαντισμός.

Στις συνεργασίες είναι καλό να αποφύγετε τις συναισθηματικές εξάρσεις και να παραμείνετε πρακτικοί και συγκεκριμένοι. Προσοχή στην επιλογή των συνεργατών. Ευτυχώς ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας προσγειώνει σχετικά εύκολα.

Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα βρέθηκε στον Κριό στα μέσα της Άνοιξης του 2018 και άγγιξε τις βαθύτερες ανάγκες σας, τραύματα ψυχής, φοβίες, ανασφάλειες και κρυφούς πόθους. Στην αρχή του 2019 και ως την 17η Φεβρουαρίου, κινήθηκε ξανά στο τέλος των Ιχθύων για τελευταία φορά και έκτοτε οριστικά στον Κριό για τα επόμενα πέντε περίπου χρόνια. Ως δάσκαλος και θεραπευτής, σας βοηθά να αναπτερώσετε το ηθικό σας, να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά πάθη και αδυναμίες και να κάνετε, αναγεννημένοι, ένα νέο ξεκίνημα. Μην χάσετε την ευκαιρία!

Προστατευτικός λίθος της Παρθένου: Λάριμαρ 

Επιπρόσθετες πληροφορίες για τους πλανήτες που προαναφέρονται, τα αισθηματικά, οικονομικά, τις εκλείψεις και την καρμική σας πορεία μέσα στο νέο έτος, μπορείτε να διαβάσετε στο link:

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Παρθένος 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;