Καρκίνος: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Εσωτερική απελευθέρωση
Καρκίνος: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Δείτε αναλυτικά τι θα φέρει ο νέος χρόνος στο ζώδιό σας!

Ετήσιες προβλέψεις 2021 του Καρκίνου

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Καρκίνος 2021

Είστε ευαίσθητοι αλλά και ανθεκτικοί συνάμα, κάτι που σας βοηθά σε δύσκολες συγκυρίες. Πολλά έχουν φέρει τριγμούς και αναστάτωση τα τελευταία χρόνια. Η οικονομική κρίση ήταν μέρος της
προσωπικής σας κρίσης, σε πολλά επίπεδα. Έφερε δώρα για σας, αλλά προτάσσει την ανάγκη για ξεκάθαρες λύσεις και προδιαγραφές, με τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας.

Ο χρόνος θα είναι χρήμα για σας, γι’ αυτό μη χάνετε την ώρα σας με ασχολίες δίχως χρησιμότητα ή προοπτική. Ο κόπος είναι μεγαλύτερος ίσως, αλλά είναι ένας κόπος που θα ανταμειφθεί αργότερα, γι’ αυτό, είτε θα πρέπει να φανείτε αξιόπιστοι στον τομέα σας, προκειμένου να εκτιμηθεί η προσφορά σας και ο μόχθος σας. Επίσης οι σημαντικές σχέσεις ζωής, θα είναι μία υποχρέωση που πρέπει να βασίζεται στο ήθος και την ισότητα.

Εκείνο που προφανώς διδαχτήκατε στο πρόσφατο παρελθόν, είναι να θωρακιστείτε ή να ξεπεράσετε την σκληρότητα, την παγερή στάση, την ανάλγητη ή κυριαρχική συμπεριφορά. Αντίθετα, να βασιστείτε σε διαχρονικές αξίες, παραδόσεις, ποιότητα και προσπάθεια. Να γίνετε αποφασιστικοί και αντικειμενικοί. Να αποδεχτείτε όμως πως δεν υπάρχει τελειότητα στο ορατό μας σύμπαν, παρά μόνο βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη. Να θυμηθείτε ή να διατηρείτε το σεβασμό προ εσάς τους ίδιους και προς το περιβάλλον.

Αν αυτά επιτεύχθηκαν σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, πλέον θα πρέπει να απελευθερωθείτε από μέρος των συμβάσεων και συμβιβασμών. Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και ίσως γίνετε περισσότερο επαναστατικοί.

Ο Δίας, πλανήτης σημειολογικά των ευκαιριών, βρίσκεται στον Υδροχόο. Μήπως ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε τις πηγές αποταμίευσης; Να αλλάξετε κάποιες τοποθετήσεις και επενδύσεις; Ή να
απελευθερωθείτε από δάνεια και χρέη; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα κληθείτε να απαντήσετε σύντομα. Θα είναι ένας άνεμος εσωτερικής και βαθιάς αλλαγής, που θα φανεί χρήσιμος για σας, θα σας κάνει να πιστέψετε στον εαυτό σας, να αγαπήσετε τις αδυναμίες σας. Μία περίοδο ρομαντισμού και ευαισθησίας, θα έχετε από τα μέσα Μαΐου ως τέλος Ιουλίου.

Ο Κρόνος, ο σοφός δάσκαλος, διδάσκει μέσω της εμπειρίας και θα κρίνει τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας. Ίσως μάλιστα αλλάξει το επενδυτικό σας πρόγραμμα. Μία σοφή γνώση, ή εμπειρία, θα σας οδηγήσει σε άγνωστα μονοπάτια της ύπαρξης. Δεν αποκλείεται να απελευθερωθείτε από τον φόβο του θανάτου, του τέλους, της απώλειας.

Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, βρίσκεται στον Ταύρο και θα είναι εκεί για τα επόμενα περίπου έξι χρόνια. Η περίοδος αυτή θα βοηθήσει να βρείτε νέους ορίζοντες, και θα φανεί ποιους έχετε αποφασίσει να κατακτήσετε! Στόχοι, φίλοι, κοινωνικές σχέσεις, συλλογικά έργα, θα είναι στα βασικά σας ενδιαφέροντα, αλλά με διαφορετικές πλέον αξίες.

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης, έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της φιλοσοφίας, της πνευματικής ανάτασης, των ιδεών και της ανώτερης γνώσης. (και θα παραμείνει εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να οραματιστείτε και να έχετε όμορφες εμπνεύσεις, ιδέες και ιδανικά.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε την ουσία της φιλοσοφίας για τη ζωή. Μην παρασύρεστε από όμορφα λόγια ή ανθρώπους που προβάλουν μία εξιδανικευμένη εικόνα. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης. Η ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και έμπνευση, είναι εμφανής.

Ο Πλούτωνας, αλλάζει τις αξίες σας και σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, που είναι για αρκετά χρόνια σε μία διαρκή αλλαγή. Μην στέκεστε ανενεργοί μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.

Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές είστε κατά περιόδους σε αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε γιατί θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις, αρνητικούς ανθρώπους και
δυσάρεστες επιρροές. Σημαντικές γνωριμίες σας περιμένουν, αλλά και απομάκρυνση από τις ήδη υπάρχουσες, ας μην σας ταράζει. Δεν θα υπάρχει περιθώριο αδύναμων σχέσεων ή ανούσιων πλέον στη ζωή σας.

Ο Χείρωνας είναι ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας αλλαγών, όπου μετά από μισό αιώνα πέρασε στον Κριό. Για τα επόμενα χρόνια, θα είστε σε θέση να αναλάβετε δράση σε ένα κοινωνικό έργο, το οποίο θα σας χαρακτηρίσει ή θα διορθώσει κάποιες αδυναμίες του παρελθόντος. Ίσως μάλιστα φανείτε αρκετά μαχητικοί και διεκδικητικοί. Θα παραμείνει αρκετά εκεί και έχει σημασία για την προβολή σας.

Ο προστατευτικός λίθος του Καρκίνου, είναι ο Λαρβικίτης.

Επιπρόσθετες πληροφορίες για τους πλανήτες που προαναφέρονται, τα αισθηματικά, οικονομικά, τις εκλείψεις και την καρμική σας πορεία μέσα στο νέο έτος, μπορείτε να διαβάσετε στο link:

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Καρκίνος 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 458261.458639