Έφη Σαρρή: Μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις, τα ψέματα που έχει πει και το γάμο της
Η Έφη Σαρρή σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, Έφη Σαρρή, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Showη οποία προβλήθηκε χθες Πέμπτη (10/12). Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, λοιπόν, η Έφη Σαρρή προέβη σε μερικές άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις, που αφορούν τις πλαστικές επεμβάσεις, τα ψέματα που έχει πει κατά καιρούς, αλλά και το γάμο της.

“Οι φωτογραφίες μου, που αρέσουν περισσότερο στα social media, είναι οι πιο σέξι. Δεν έχω κάνει καμία πλαστική, ούτε καν μπότοξ. Ήμουν πάρα πολύ φρόνιμο κοριτσάκι αλλά τώρα πια, επειδή τα είδα όλα και τα ξαναείδα, εντάξει… Με κούρασε η ψευτιά που έλεγα εγώ και την πίστευαν όλοι! Έχω πει πάρα πολλά ψέματα στους δημοσιογράφους και τα έχετε πιστέψει όλα. Με έπαιρναν συνέχεια οι δημοσιογράφοι και με ρωτούσαν να τους πω το όνομά του Αφρικανού, όταν έβγαλα το ομώνυμο τραγούδι. Λέω μόνο ψέματα. Είναι πάρα πολλά. Δεν κλείστηκα ποτέ σε μοναστήρι! Αν περάσω έξω από μοναστήρι, θα πέσει και θα με πλακώσει, είπε χαρακτηριστικά η Έφη Σαρρή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show (@the2nightshow_ant1tv)

Παρ’ όλα αυτά η Έφη Σαρρή παραδέχτηκε ότι έχει πει μία αλήθεια, η οποία αφορά την προσωπική της ζωή μάλιστα.

“Μια αλήθεια που είχα πει ήταν ότι ήμουν παντρεμένη. Ήμασταν 17 χρόνια παντρεμένοι με τον γιατρό. Παντρευτήκαμε στην Αθήνα σε ένα Δημαρχείο. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Είναι η οικογένειά μου, δεν έχω άλλη οικογένεια. Δεν είχα αδέρφια και οι γονείς μου έφυγαν νωρίς από τη ζωή.”, δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια.

Δείτε όσα είπε η Έφη Σαρρή στην εκπομπή εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;