Κορωνοϊός: Ξεκίνησε ο εμβολιασμός στο Ηνωμένο Βασίλειο - Μια 90χρονη η πρώτη που το έκανε
Κορωνοϊός: Ο εμβολιασμός ξεκίνησε επισήμως στη Μεγάλη Βρετανία.

Σήμερα, Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πρώτη κυρία που εμβολιάστηκε ήταν η 90χρονη Μάργκαρετ Κίνα στο Λονδίνο, ενώ ακολούθησε ο ηλικιωμένος Ουίλιαμ Σαίξπηρ από το Ουόργοκσιρ

Η κ. Κίναν δήλωσε τα εξής:

«Νιώθω προνομιούχα που ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκα κατά της Covid 19, είναι το καλύτερο πρόωρο δώρο γενεθλίων για το οποίο θα μπορούσα να ευχηθώ, επειδή σημαίνει ότι μπορώ επιτέλους να περάσω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου την νέα χρονιά, αφότου παρέμεινα μόνη μου τον περισσότερο χρόνο».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βρετανία είναι η πρώτη δυτική χώρα που άρχισε την εκστρατεία εμβολιασμού του πληθυσμού της κατά του κορωνοϊού με το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech.

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, βρέθηκε σήμερα στην έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στη Βρετανία, όπου μεταξύ άλλων θέλησε να ευχαριστήσει τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας, τους επιστήμονες και τους ανθρώπους που δήλωσαν εθελοντές για την δοκιμή του εμβολίου.

«Σταδιακά θα κάνει τεράστια, τεράστια διαφορά. Τονίζω όμως ‘σταδιακά’ γιατί δεν είμαστε ακόμα εκεί. Δεν νικήσαμε τον ιό ακόμα”, είπε ενθαρρυντικά από το εμβολιαστικό κέντρο ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας.

Επιπλέον, θέλησε να μοιραστεί ένα εξίσου ενθαρρυντικό μήνυμα στο Twitter γράφοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θα το νικήσουμε αυτό μαζί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;