Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κλειστοί έξι σταθμοί του μετρό την Κυριακή
Με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. κλείνουν έξι σταθμοί του μετρό για την επέτειο δολοφονίας Γρηγορόπουλου.

Η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου φέρνει αρκετά μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ. για την αποφγή του συνωστισμού. Ένα από αυτά είναι και το κλείσιμο κάποιων σταθμού του μετρό. Κλειστοί θα είναι από το πρωί της Κυριακής έξι σταθμοί του μετρό, με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 08:00 το πρωί της Κυριακής κλειστοί θα είναι οι σταθμοί «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Ακρόπολη», «Μοναστηράκι» και «Βικτώρια», στις γραμμές 1, 2 και 3 του μετρό.  Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις. Αντιθέτως, κανονικά θα λειτουργήσει το τραμ.

Το πρωί του Σαββάτου ανακοινώθηκε απαγόρευση συναθροίσεων για την Κυριακή, με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Πιο συγκεκριμένα, από τις 05:00 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής απαγορεύονται σε όλη τη χώρα οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες μετέχουν τέσσερα ή και περισσότερα άτομα. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.”

Για τους παραβάτες προβλέπονται πρόστιμα, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία. Συγκεκριμένα:

  • πρόστιμο 5.000 ευρώ στα νομικά πρόσωπα και 3.000 ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και
  • πρόστιμο 300 ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;