Netflix: 6 σειρές και 5 ταινίες που περιμένουμε εναγωνίως το Δεκέμβριο
Σειρές και ταινίες για να "λιώσουμε" στο Netflix το Δεκέμβριο.

Καθώς μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του 2020, το Netflix έχει ετοιμάσει για εμάς μερικές πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές τόσο από άποψη σειρών όσο και από άποψη ταινιών. Όσον αφορά τις σειρές, το Netflix φροντίζει αφενός να φέρει νέες σεζόν από παλιές αγαπημένες σειρές και αφετέρου να δώσει νέο και πολλά υποσχόμενο υλικό στο φανατικό κοινό του.

Επιπλέον, αν και το Netflix δε φημίζεται για τις “δυνατές” του ταινίες, αυτό το μήνα φέρνει μερικές ταινίες με cast “5 αστέρων” και πραγματικά ενδιαφέρουσα πλοκή.

Ας δούμε, λοιπόν, ποιες σειρές και ταινίες ξεχωρίσαμε και αναμένουμε εναγωνίως το Δεκέμβριο του 2020 στο ελληνικό Netflix!

Όσον αφορά τις σειρές…

1. Bridgerton

Υπόθεση: Η σειρά ακολουθεί τα οκτώ δεμένα αδέρφια της ισχυρής οικογένειας Μπρίτζερτον στην προσπάθειά τους να βρουν την αγάπη. Η σειρά έχει βασιστεί στα ομώνυμα βιβλία.

Έρχεται στις 25/12.

2. Οι Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνα: Μέρος 4

Υπόθεση: Στο Μέρος 4, η Σύναξη έρχεται αντιμέτωπη με πολλές απειλές. Οι μάγισσες κηρύσσουν πόλεμο και ο Νικ, με τη βοήθεια της Λέσχης του Τρόμου, διεκδικεί ξανά τη Σαμπρίνα.

Έρχεται στις 31/12.

Tiny Pretty Things

Υπόθεση: Όταν μια επίθεση καταστρέφει την πιο λαμπρή μαθήτρια σε μια ελίτ σχολή μπαλέτου, η αντικαταστάτριά της μπαίνει σε έναν κόσμο ψεμάτων, προδοσίας κι ανελέητου ανταγωνισμού.

Έρχεται στις 14/12.

The Mess You Leave Behind (El desorden que dejas)

Υπόθεση: Όταν μια επίθεση καταστρέφει την πιο λαμπρή μαθήτρια σε μια ελίτ σχολή μπαλέτου, η αντικαταστάτριά της μπαίνει σε έναν κόσμο ψεμάτων, προδοσίας κι ανελέητου ανταγωνισμού.

Έρχεται στις 11/12.

Equinox

Υπόθεση: Το 1999, η νεαρή Άστριντ βλέπει ένα λεωφορείο με μαθητές να εξαφανίζεται. Το 2019, η Άστριντ προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο, αλλά τελικά αλλάζει το παρελθόν.

Έρχεται στις 30/12.

Big Mouth (σεζόν 4)

Υπόθεση: Λίγο πριν από τη νέα σχολική χρονιά, η παρέα αντιμετωπίζει προβλήματα στη θερινή κατασκήνωση, σκοτεινά alter ego, όρια στο φάσωμα και την Τίτο, το κουνούπι του άγχους.

Έρχεται στις 4/12.

Όσον αφορά τις ταινίες…

1. The Prom

Υπόθεση: Υπόθεση: Η Ντι Ντι Άλεν, την οποία υποδύεται η βραβευμένη με τρία Όσκαρ Meryl Streep και ο Μπάρι Γκλίκμαν, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Tony Τζέιμς Κόρντεν είναι σταρ του θεάτρου στη Νέα Υόρκη και βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση: Η ακριβή νέα τους παράσταση στο Μπρόντγουεϊ είναι μεγάλη αποτυχία και έχει καταστρέψει τις καριέρες τους.

Παράλληλα, στη μικρή πόλη Ιντιάνα, η μαθήτρια Έμμα Νόλαν, την οποία υποδύεται η πρωτοεμφανιζόμενη Τζο Έλεν Πέλμαν, βιώνει ένα τελείως διαφορετικό βάσανο: παρά τη στήριξη του διευθυντή του σχολείου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της έχει απαγορεύσει να πάει στον χορό αποφοίτησης με συνοδό τη φίλη της, την Αλίσα.

Όταν η Ντι Ντι και ο Μπάρι αποφασίζουν ότι το αδιέξοδο της Έμμα είναι η ιδανική αφορμή για να βελτιώσουν τη δημόσια εικόνα τους, βγαίνουν στον δρόμο μαζί με την Άντζι, την οποία υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν, και τον Τρεντ, ένα άλλο ζευγάρι κυνικών ηθοποιών που προσπαθεί να ανέλθει επαγγελματικά. Ξαφνικά όμως η εγωκεντρική ακτιβιστική δράση των τεσσάρων celebrities γυρίζει μπούμερανγκ και ανατρέπει τις ζωές τους, τη στιγμή που προσπαθούν να χαρίσουν στην Έμμα μια βραδιά για να γιορτάσει στ’ αλήθεια αυτό που πραγματικά είναι.

Σε σκηνοθεσία του Ράιαν Μέρφι, το “The Prom” είναι μια θεαματική, πλούσια μεταφορά στη μικρή οθόνη του γνωστού μιούζικαλ του Broadway, που έχει προταθεί για Tony. Το σενάριο υπογράφουν οι Μπομπ Μάρτιν και Τσαντ Μπέγκλιν.

Έρχεται στις 11/12.

2. The Midnight Sky

Υπόθεση: Ένας μόνος επιστήμονας στην Αρκτική προσπαθεί να επικοινωνήσει με ένα πλήρωμα αστροναυτών που γυρνούν μετά την καταστροφή της Γης. Στο ρόλο του πρωταγωνιστή, αλλά και του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Έρχεται στις 23/12.

3. Mank

Υπόθεση: Δεκαετία ’30. Ο καυστικός, αλκοολικός σεναριογράφος Χέρμαν Μάνκιεβιτς επαναπροσδιορίζει με την οπτική του το Χόλιγουντ ενώ προσπαθεί να τελειώσει τον “Πολίτη Κέιν”.

Έρχεται στις 4/12.

4. Ma Rainey’s Black Bottom

Υπόθεση: Η ένταση κορυφώνεται όταν η “μητέρα του μπλουζ” και η μπάντα της συναντιούνται σε ένα στούντιο ηχογράφησης στο Σικάγο του 1927. Βασίζεται σε θεατρικό του Όγκαστ Γουίλσον.

Έρχεται στις 18/12.

5. Canvas

Υπόθεση: Μετά από μια οδυνηρή απώλεια, ένας συντετριμμένος παππούς που παλεύει να ανακτήσει το πάθος του για τη ζωγραφική βρίσκει έμπνευση για νέες δημιουργίες.

Έρχεται στις 11/12.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;