Έξι ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε αυτόν τον Δεκέμβριο
Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο και δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα.

Ο Νοέμβριος σιγά σιγά φεύγει και δίνει τη θέση του στον Δεκέμβριο και τα Χριστούγεννα. Αν και όπως φαίνεται τα Χριστούγεννα 2020 θα είναι πολύ διαφορετικά από άλλες χρονιές, αυτό δε σημαίνει πώς δε θα τα γιορτάσουμε με τον δικό μας τρόπο. Μπορεί μία από τις συνήθειες των γιορτών, το να πηγαίνεις σινεμά να μην μπορεί να γίνει φέτος, όμως, αρκετές μεγάλες ταινίες θα γίνουν διαθέσιμες μέσα από διάφορες streaming υπηρεσίες.

Το Netflix, το HBO Max και το Disney+ έχουν ετοιμάσει μεγάλα πράγματα για τον μήνα του Δεκεμβρίου και, ειδικά, για την ημέρα των Χριστουγέννων. Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τις ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα το επόμενο διάστημα και δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα!

Ας αρχίσουμε, λοιπόν…

The Prom

Με ένα all-star cast ο Ryan Murphy φέρνει στο Netflix ένα μιούζικαλ που αναμένεται να μας εκπλήξει ευχάριστα. Εκτός, αν είναι το “Cats” του 2020! Ένα συγκρότημα ξεκαρδιστικών, αυτο-παθιασμένων θεατρικών αστεριών συρρέει σε μια μικρή συντηρητική πόλη της Ιντιάνα για να υποστήριξη ένα κορίτσι γυμνασίου που θέλει να πάει με τη φίλη της στον ετήσιο χορό. Μία coming out ιστορία που διαφέρει αρκετά από όσες έχουμε δει μέχρι τώρα. Nicole Kidman, Meryl Streep, James Corden και άλλοι θα παρευρεθούν σε αυτόν τον χορό, εσύ;

Από τις 11 Δεκεμβρίου στο Netflix

Ma Rainey’s Black Bottom

Η τελευταία ερμηνεία του Chadwick Boseman είναι και μία από τις καλύτερες του, σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές για τη νέα ταινία του Netflix. Μάλιστα, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τόσο ο Boseman, όσο και η Viola Davis θα βρεθούν υποψήφιοι για Όσκαρ. Η ταινία μας μεταφέρει στο Σικάγο το 1927 σε μια συνεδρία ηχογράφησης. Οι εντάσεις αυξάνονται μεταξύ της Ma Rainey, του φιλόδοξου παίκτη της τρομπέτας και του λευκού διαχειριστή που είναι αποφασισμένος να ελέγξει την ανεξέλεγκτη “Μητέρα των Μπλουζ”. Βασίζεται σε έργο του νικητή του βραβείου Pulitzer, August Wilson.

Από τις 18 Δεκεμβρίου στο Netflix

The Midnight Sky

Ο George Clooney επιστρέφει για ακόμα μία φορά πίσω από την κάμερα και σκηνοθετεί μία sci-fi περιπέτεια που φαντάζεται έναν κόσμο χειρότερο και από το 2020. Κι όμως, υπάρχει ένας τέτοιος κόσμος. Στόχος του είναι να ειδοποιήσει τους αστροναύτες ενός διαστημοπλοίου να μην επιστρέψουν στην κατεστραμμένη Γη. Ο Mark L. Smith, που βοήθησε στη συγγραφή της ταινίας που κέρδισε το Όσκαρ Πρώτου Ανδρικού Ρόλου στον Leonardo DiCaprio, “Η Επιστροφή”, υπογράφει το σενάριο.

Από 23 Δεκεμβρίου στο Netflix

Soul

Η νέα ταινία της Pixar έχει κερδίσει διθυραμβικές κριτικές στα διάφορα φεστιβάλ που έχει προβληθεί και φαίνεται ότι είναι μία ακόμα ταινία που απευθύνεται τόσο σε μικρούς, όσο και σε μεγάλους. Αν και αναμενόταν να κυκλοφορήσει στα σινεμά τον Νοέμβριο, λόγω της πανδημίας η Disney αποφάσισε να τη χαρίσει στους σινεφίλ και τους θαυμαστές της τα Χριστούγεννα μέσα από την streaming υπηρεσία της. Η ταινία έχει ως κεντρικό πρόσωπο έναν μουσικό που έχει χάσει το πάθος του για τη μουσική μεταφέρεται από το σώμα του και πρέπει να βρει το δρόμο του πίσω με τη βοήθεια μιας παιδικής ψυχής που μαθαίνει για τον εαυτό της.

Από τις 25 Δεκεμβρίου στο Disney+

News of The World

Ο Tom Hanks συνεργάζεται ξανά με τον Paul Greengrass, μετά το υπέροχο “Captain Phillips”, σε ένα επικό western. Ένας βετεράνος του εμφυλίου πολέμου συμφωνεί να παραδώσει ένα κορίτσι, που είχε πάρει ο λαός των Kiowa πριν από χρόνια, στη θεία και τον θείο της, παρά τη θέλησής της. Ταξιδεύουν εκατοντάδες μίλια και αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους καθώς αναζητούν ένα μέρος που μπορεί είτε να καλέσει σπίτι.

Από τις 25 Δεκεμβρίου στο Netflix

Wonder Woman 1984

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια των περιπετειών της Wonder Woman, επιτέλους, φτάνει τον Δεκέμβριο. Μετά από τις συνεχείς μεταβολές της ημερομηνίας προβολής της, τελικά, η Warner Bros. αποφάσισε να την κάνει διαθέσιμη στην streaming υπηρεσία της, HBO Max. Η Patty Jenkins μας μεταφέρει στη δεκαετία των ’80s και φέρνει την Diana Prince αντιμέτωπη με τον Maxwell Lord, αλλά και την πιο γνωστή εχθρό της, Cheetah (Kristen Wiig).

Από τις 25 Δεκεμβρίου στο HBO Max

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;