FIFA 21: Δε φαντάζεσαι ποια τραγουδίστρια (!) μπορείς να βάλεις στην ομάδα σου
Μία πολύ γνωστή τραγουδίστρια έρχεται ως playable χαρακτήρας στη FIFA 21. Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

Το βιντεοπαιχνίδι FIFA 21 κυκλοφόρησε στις 9 Οκτωβρίου και πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για τους φίλους του gaming, αλλά και τους φίλους του ποδοσφαίρου. Η νέα έκδοση του παιχνιδιού φαίνεται ότι φιλάει αρκετές εκπλήξεις για τους φανς και ανάμεσα σε αυτές είναι και playable χαρακτήρες που τους γνωρίζουμε από κάπου…

Όπως έχει γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα, το νέο παιχνίδι της σειράς βιντεοπαιχνιδιών της FIFA θα περιλαμβάνει και κάποιους playable characters που δεν είναι ποδοσφαιριστές όπως αποκάλυψαν insiders του Twitter που μελετούν ενδελεχώς τις εξελίξεις γύρω από το δημοφιλές αυτό παιχνίδι. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ένας από αυτούς τους νέους χαρακτήρες που θα μπορείς να παίξεις στο παιχνίδι είναι η Dua Lipa.

Η 25χρονη pop σταρ μας έδειξε ότι το 2020 είναι η χρονιά της. Το δεύτερο άλμπουμ της “Future Nostalgia” αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς και κατάφερε να της προσφέρει 6 υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy 2020. Αυτή, η πολύ επιτυχημένη χρονιά για τη νεαρή τραγουδίστρια, ολοκληρώνεται με μία όχι και τόσο αναμενόμενη εμφάνιση στη FIFA 21.

Εκτός από την 25χρονη Αγγλίδα pop star, θα είναι διαθέσιμοι ακόμη οι Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo, DJ Snake και Joel Embiid, μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι “Love is Religion” της Dua Lipa συγκαταλέγεται στο soundtrack του FIFA 21, μαζί με κομμάτια ακόμη των Stormzy, Fredo, Tame Impala, P Money και Che Lingo.

Η ίδια επιβεβαίωσε την εμφάνισή της στο εν λόγω βιντεοπαιχνίδι μέσα από το live stream σόου που έδωσε το βράδυ της Παρασκευής με τον τίτλο “Studio 2054”, αλλά και με  μία ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ανάρτηση αυτή γράφει τα εξής:

“Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν τρελαθεί!! Τώρα μπορείτε να παίξετε με εμένα στο # FIFA21 από τις 12 Δεκεμβρίου.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;