4 ταινίες που θα σε ταξιδέψουν τώρα που εσύ δεν μπορείς
Τι θα κάναμε στην καραντίνα χωρίς τις αγαπημένες μας ταινίες;

Η αλήθεια είναι πως η παρακολούθηση μιας ταινίας είναι πάντα ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της έβδομης τέχνης. Ωστόσο, μερικές ταινίες μπορούν να σε ταξιδέψουν όντως σε άλλα μέρη, αφού η πλοκή τους είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες να αλλάζουν μέρη διαρκώς και να ταξιδεύουν.

Πολλές από αυτές τις ταινίες, μάλιστα, παρουσιάζουν τόσο ειδυλλιακά μερικά τοπία και μέρη, που γεννάται αμέσως στους θεατές η ανάγκη να επισκεφτούν το συγκεκριμένο μέρος. Αν βέβαια σού αρέσουν ήδη τα ταξίδια και με την κάθε ευκαιρία φεύγεις για ένα διαφορετικό προορισμό, τότε σίγουρα αυτές οι ταινίες θα σε ξετρελάνουν, αφού για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα δε θα μπορείς να ταξιδέψεις καθόλου ή έστω μακριά.

Ας δούμε, λοιπόν, μερικές ταινίες που θα σε ταξιδέψουν, τώρα που εσύ δε μπορείς!

1. Επιθυμίες στο… Παρά Πέντε

Υπόθεση: Ένας συνταξιούχος μηχανικός αυτοκινήτων κι ένας πάμπλουτος ιδιοκτήτης νοσοκομείου νοσηλεύονται στο ίδιο δωμάτιο με μια διάγνωση που τους δίνει μόλις έξι μήνες ζωής. Παρά το στρυφνό χαρακτήρα του Έντουαρντ, οι δυο τους κάνουν ένα ονειρεμένο ταξίδι σε όλο τον κόσμο για να πραγματοποιήσουν τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες τους.

2. Χαμένοι Στη Μετάφραση

Υπόθεση: Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται στο εξωτικό Τόκιο, όπου βρίσκεται ο Μπομπ (ένας ξεπεσμένος ηθοποιός), για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού. Στο μπαρ του ξενοδοχείου στο οποίο μένει γνωρίζεται με τη Σαρλότ, νεαρή σύζυγο επαγγελματία φωτογράφου, που περνάει τις ώρες της μοναχικά, ψάχνοντας διέξοδο στην κρίση ταυτότητας και στο γκρίζο των υπαρξιακών της επιλογών.

Μαζί και χωριστά ζουν την εμπειρία παραμονής στο Τόκιο, αντιμετωπίζοντας με σύγχυση τις πολιτιστικές και γλωσσικές διαφορές τόσο ανάμεσα τους όσο και με τους ντόπιους. Χαμένοι και οι δύο στην άγνωστη μεγαλούπολη και στη ζωή τους, θα συναντηθούν και θα μοιραστούν με ειλικρίνεια την αλήθεια και τη μοναξιά τους. Και όσο η σχέση μεταξύ τους βαθαίνει, έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα: Σύντομα η επίσκεψη τους στην Ιαπωνία τελειώνει. Μαζί της τελειώνει και η σχέση τους ή μήπως όχι;

3. Eat, Pray Love

Υπόθεση: Στην προσπάθεια να μείνει έγκυος, μια ευτυχισμένη έγγαμη γυναίκα συνειδητοποιεί πως η ζωή της χρειάζεται να πάει σε διαφορετική κατεύθυνση, και μετά από ένα επώδυνο διαζύγιο, να ταξιδέψει τον γύρο του κόσμου. Η ταινία βασίζεται στην βιογραφία της Elizabeth Gilbert, η οποία έγινε best seller.

4. Μεσάνυχτα στο Παρίσι

Υπόθεση: Ένας Αμερικανός σεναριογράφος, λάτρης της ρομαντικής και μποέμικης ζωής, επισκέπτεται με την πραγματίστρια γυναίκα του το Παρίσι. Ένα βράδυ, όταν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα, θα βρεθεί ξαφνικά πίσω στην μπελ επόκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1