4 ταινίες που θα σε κάνουν να ερωτευτείς την φύση
Ταινίες για... επιστροφή στην φύση!

Αν δεν έχεις ήδη ερωτευτεί την φύση, αλλά ψάχνεις ταινίες που να την αναδεικνύουν, τότε να ξέρεις πως υπάρχουν. Υπάρχουν ταινίες που αποτελούν κινηματογραφική ωδή στη σχέση του ανθρώπου με την φύση αναδεικνύοντας πολλές φορές το γεγονός, ότι η επιστροφή σε αυτή μπορεί μερικές φορές να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε πολλά προβλήματα στη ζωή μας. Παράλληλα, μερικές ακόμη κινηματογραφικές απόπειρες με απίστευτα κινηματογραφικά πλάνα αναδεικνύουν την πολύπλοκη σχέση του ανθρώπου με την φύση και την ανάγκη της ύπαρξής της.

Αν ψάχνεις λοιπόν μερικές ταινίες, οι οποίες πραγματικά μιλούν για την αγάπη και τη σύνδεση του ανθρώπου με την φύση, τότε είσαι στο κατάλληλο σημείο.

1. The Call Of The Wild

Η ευτυχισμένη ζωή ενός σκύλου ανατρέπεται όταν ξαφνικά μεταφέρεται από το σπίτι του στην Καλιφόρνια στην εξωτική και άγρια Αλάσκα.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

2. Wild

Το “Wild” αφηγείται την ιστορία της συγγραφέως που έγραψε το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η ομώνυμη ταινία, της Σέριλ Σρέιντ. Η Σέριλ Σρέιντ στα 26 της χρόνια, έχοντας ένα «βουνό» προβλήματα, μπερδέματα και δυσκολίες να της κάνουν την ζωή σκληρή και την ψυχή βαριά, άφησε τις κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ όπου ζούσε, πήρε ένα αεροπλάνο και πήγε σε μια μικρή πόλη της Καλιφόρνια, φορτώθηκε με ένα σακίδιο τόσο βαρύ που δεν μπορούσε καν να σηκώσει, κι άρχισε να περπατάει κατά μήκος της δυτικής ακτής, μέσα από δάση και πάνω από βουνά.

Και τρεις μήνες μετά, έχοντας κάνει ένα απίθανο ταξίδι 1.100 μιλίων με τα πόδια, κι έχοντας φτάσει στην «Γέφυρα των Θεών» στο Όρεγκον, σταμάτησε, μια ξαναγεννημένη γυναίκα. Έχοντας περάσει από τόσες πολλές δοκιμασίες, αλλά και από ένα εσωτερικό ταξίδι μεγαλύτερο από ότι ποτέ φανταζόταν. Κάπως έτσι ξεπέρασε τις παλιές κακές συνήθειες και τους εθισμούς της σε ουσίες, τα προβλήματα στον γάμο της, και κυρίως, τον απόλυτα ξαφνικό και τραυματικό για την ψυχή της, θάνατο της μητέρας της.

3. Into The Wild

Η ταινία αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του bestseller του Jon Krakauer και αφηγείται μία αληθινή ιστορία. Το 1992 μετά την αποφοίτησή του, o άριστος φοιτητής και πολύ καλός αθλητής, Christopher McCandless εγκαταλείπει τα υπάρχοντά του, μοιράζει τα 24.000 δολάρια που είχε στο λογαριασμό του σε φιλανθρωπίες και φεύγει προς την Αλάσκα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς τα κεί συναντά ανθρώπους που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τον βοηθούν να διαμορφώσει την ζωή του και τα θέλω του.

4. Okja

Η νεαρή Mija είναι έτοιμη να διακινδυνεύσει τα πάντα προκειμένου να σώσει την αγαπημένη της Okja, ένα μεταλλαγμένο γουρουνάκι, από τα χέρια της αδίστακτης πολυεθνικής εταιρίας Mirando.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκαν νέες ημερομηνίες για τις κινηματογραφικές πρεμιέρες αρκετών ταινιών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;