GNTM 3: Πρώην σύντροφος παίκτριας επιβεβαιώνει τη σχέση της με παίκτη του ριάλιτι
Τι αποκάλυψε πρώην σύντροφος παίκτριας που βρίσκεται ακόμη μέσα στο σπίτι του GNTM 3;

Το GNTM 3 έχει μπει στην τελική ευθεία, ενώ φέτος είναι αρκετά διαφορετικό, αφού διαγωνίζονται τόσο κορίτσια όσο και αγόρια. Έτσι, έχουν δημιουργηθεί κάποιες φήμες για ζευγάρια μέσα στο σπίτι του GNTM 3.

Ένας από τα φημολογούμενα ζευγάρια του GNTM 3 είναι ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη, που βρίσκονται ακόμη μέσα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να απαντήσουν στην ερώτηση του αν είναι μαζί ή όχι. Ωστόσο, η Ρασέλ είχε δηλώσει πως η Μαριαγάπη έχει αγόρι μέσα στο σπίτι, αλλά και εκτός.

Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης, λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή Pop Up και ξεκαθάρισε το τοπίο, που αφορά τη σχέση του με τη Μαριαγάπη.

Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης, Διονύσης Κρεζίας, επιβεβαίωσε το χωρισμό του από το μοντέλο, απάντησε στα λεγόμενα της μητέρας της, ενώ αποκάλυψε ότι η φημολογούμενη σχέση της με τον Αιμιλιάνο αληθεύει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης Κρεζίας είπε:

“Ήμουν το αγόρι της Μαριαγάπης από το GNTM. Αυτό που είπε η μητέρα της είναι αστείο. Πλατωνική και μετασχολική σχέση δεν υπάρχει. Είχαμε μία κανονική σχέση, που δεν τέλειωσε όταν μπήκε στο παιχνίδι, όπως είπε. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί κανονικά, μετά τέλειωσε. Ήμασταν ένα σεβαστό διάστημα μαζί με την Μαριαγάπη.”

Έπειτα, ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης του επιβεβαιώνοντας, μάλιστα, την τωρινή της σχέση με τον Αιμιλιάνο.

“Με είχε βάσει σε μια διαδικασία να μην πιστέψω τα δημοσιεύματα και να την περιμένω. Έχω έναν γνωστό, που πέρασε από το GNTM ως παίκτης, και μου επιβεβαίωσε τη σχέση της Μαριαγάπης με τον Αιμιλιάνο. Έχουν σχέση τα παιδιά. Πιστεύω ότι ήταν ανεπίτρεπτο, όπως το χειρίστηκε. Εμένα δεν μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε επειδή τα έχει βρει με τον Αιμιλιάνο. Μου είπε να χωρίσουμε, επειδή στη σχέση μας υπήρχαν κάποια προβλήματα. Αυτό μου είπε”.

Δείτε όσα είπε ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης εδώ:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;