Lockdown: Τι ισχύει για μετακινήσεις σε δικαστικές Αρχές, δικηγόρους και συμβολαιογράφους
Lockdown: Περαιτέρω διευκρινίσεις για τις μετακινήσεις δόθηκαν από το Νίκο Χαρδαλιά σήμερα

Από σήμερα, Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020, οι τακτικές ενημερώσεις από το Νίκο Χαρδαλιά και το Γκίκα Μαγιορκίνη για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού αυξάνονται στις 3 την εβδομάδα.

Από εδώ και στο εξής οι τακτικές ενημερώσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00, ενώ κάθε Τετάρτη παρών θα είναι και ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε διευκρινίσεις για τις μετακινήσεις σε δικαστικές Αρχές, δικηγόρους και συμβολαιογράφους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο ψάρεμα και το κυνήγι.

Lockdown: Τι ισχύει  για τη μετάβαση σε δικαστικές αρχές, συμβολαιογράφους και δικηγόρους:

Σύμφωνα με όσα τόνισε στη σημερινή ενημέρωση ο Νίκος Χαρδαλιάς, για μετακινήσεις σε δικαστικές αρχές, συμβολαιογράφους και δικηγόρους ισχύουν τα κάτωθι:

  • Σε περίπτωση μετάβασης σε δικαστήριο ως μάρτυρας, δικηγόρος ή κατηγορούμενος, αυτή αποδεικνύεται από τη σχετική κλήση ή τη βεβαίωση του δικηγόρου.
  • Για μετάβαση σε συμβολαιογράφο ή δικαστήριο για ένορκη βεβαίωση, αυτή αποδεικνύεται από βεβαίωση δικηγόρου ή κλήση, αν υπάρχει.
  • Κάθε άλλη μετακίνηση σε δικαστική αρχή, δικηγόρο ή συμβολαιογράφο, αποδεικνύεται από κλήση της υπηρεσίας, ή βεβαίωση δικηγόρου, ή συμβολαιογράφου, η οποία πιστοποιεί  με αποστολή εγγράφου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την κλήση-πρόσκληση του μάρτυρα ή πελάτη του.
  • Οι μετακινήσεις δικηγόρων, συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών συνοδεύεται από τη σχετική φόρμα τύπου. Παράλληλα, οι μετακινήσεις δικηγόρων, συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών επιτρέπονται και εκτός περιφερειακής ενότητάς τους για λόγους εργασίας.
  • Το ίδιο ισχύει και για τους μάρτυρες, αν αυτοί πρέπει να καταθέσουν εκτός περιφερειακής ενότητας της κατοικίας τους.

Lockdown: Τι ισχύει για ψάρεμα και κυνήγι

Ακόμη, ο Νίκος Χαρδαλιάς, τόνισε ότι απαγορεύεται το ψάρεμα και το κυνήγι, αναφέροντας, μάλιστα, ότι οι μετακινήσεις για ψάρεμα και κυνήγι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά. Τέλος, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν σε πάνω από 218.000 ελέγχους και επέβαλαν πρόστιμα πάνω από 700.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;