Στο νέο βίντεο του Μπάιντεν ακούγεται το
«Έχουμε μια προσπάθεια. Μια ευκαιρία. Μια στιγμή. Μην χάσετε την ευκαιρία, ψηφίστε», λέει ο Τζο Μπάιντεν, παραμονή των Αμερικάνικων Προεδρικών Εκλογών

Προεκλογικός “πυρετός” επικρατεί στις ΗΠΑ, μία ημέρα πριν τις πολύκροτες προεδρικές εκλογές 2020, με περισσότερους από 95.000.000 Αμερικανούς πολίτες να έχουν ψηφίσει, σύμφωνα με την καταμέτρηση του U.S. Elections Project στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα, αριθμός που προαναγγέλλει την υψηλότερη συμμετοχή στις αμερικάνικες εκλογές στη σύγχρονη ιστορία.

Μία μέρα πριν την έναρξη των εκλογών, λοιπόν, ο Eminem επέτρεψε στην προεκλογική καμπάνια του Τζο Μπάιντεν να χρησιμοποιήσει το γνωστό ραπ κομμάτι του, «Lose Yourself», στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα.

Το μήνυμα του υποψήφιου Προέδρου και αντιπάλου του Τραμπ, Τζο Μπάιντεν, αναφέρει ότι: «Έχουμε μια προσπάθεια. Μια ευκαιρία. Μια στιγμή. Μην χάσετε την ευκαιρία, ψηφίστε», κάνοντας reference στους στίχους του πασίγνωστου τραγουδιού του Eminem.

Το ασπρόμαυρο βίντεο περιλαμβάνει εικόνες από την καθημερινότητα των πολιτών και σκηνές από την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου των Δημοκρατικών, ενώ ψηφοφόροι φαίνεται να πηγαίνουν προς τις κάλπες.

Στο βίντεο ακούγεται ο Eminem να τραγουδά τους πρώτους στίχους του τραγουδιού: «Αν είχες μια προσπάθεια, ή μια ευκαιρία, να αδράξεις όλα όσα ήθελες σε μία στιγμή, θα την άρπαζες ή απλά θα την άφηνες να ξεγλιστρήσει;».

Ο Eminem μάλιστα δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter το σποτ του Μπάιντεν, συνοδεύοντάς το με ένα λακωνικό σχόλιο: «Μια ευκαιρία, ψηφίστε».

Σημειώνεται ότι, το «Lose Yourself» έχει βραβευθεί με Όσκαρ πρωτότυπου τραγουδιού και είναι από το soundtrack της ταινίας «8 Mile».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Variety, ο Eminem σπάνια δίνει άδεια για τη χρήση του τραγουδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;