Φάνη Λαμπρόπουλε, τι έκανες στη Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων;
Αφού λαδώσαμε τον Νικόλα τον Ράπτη, καταφέραμε να στριμώξουμε στη γωνία τον Φάνη Λαμπρόπουλο για να απαντήσει στα μεγάλα διλήμματα του Neolaia.gr!

Λίγο πριν απαντήσει στις κρισιμότατες ερωτήσεις του neolaia.gr σχετικά με το Foititobeef, τη no1 φοιτητική εκπομπή του ελληνικού youtube, ο Φάνης Λαμπρόπουλος εξαπέλυσε πυρά on camera για τη μεταχείριση που αδίκως και αδιαλείπτως υφίσταται. Φάνη, είμαστε στο πλευρό σου!

Όχι μόνο δεν του δίνουν μια comfy μπλούζα που να χωρά την αυτού μεγαλειότητά του, αλλά ο Φάνης ο Λαμπρόπουλος αναγκάζεται να φοράει κάτι στενά t-shirts με ασπρόμαυρες ρίγες, λες και είναι πιγκουίνος, όπως λέει (ή φυλακόβιος, θα προσθέσουμε εμείς) κι αυτό δεν είναι το χειρότερο… Το χειρότερο είναι ότι διαγράφονται οι ρώγες του, λες και είναι η Jennifer Aniston στα “Φιλαράκια”, φαίνονται οι τρίχες και τα καλώδια που περνάνε ξυστά από το απαράμιλλο στέρνο του.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, αγαπητά μας ζουλάπια, πέρα από one of a kind παρουσιαστής της κορυφαίας φοιτητικής εκπομπής με το What’s Up, πέρα από Παρασκευάς Κουτσίκος και άντρας που δεν μπαίνει σε καλούπια, έχει κάνει τη θητεία του ως κλασικός Έλληνας φοιτητής στους Τεχνολόγους Γεωπόνους του ΤΕΙ Καλαμάτας. Πηγαίνοντας, λοιπόν, κόντρα σε κάθε καχύποπτη προσδοκία, ο Φάνης κατάφερε να τελειώσει με τις φοιτητικές του υποχρεώσεις στα 7 χρόνια και μάς εκμυστηρεύεται τα πάντα για το αν πάταγε στη σχολή ή έκανε τον τουρίστα.

Εμείς, από την πλευρά μας, αποφασίσαμε να λαδώσουμε τον Νικόλα τον Ράπτη, ώστε να στήσουμε τον Λαμπρόπουλο στη γωνία και να μας απαντήσει σε καίρια ερωτήματα και διλήμματα: Υπάρχει κάτι που θα ήθελε να κάνει στους παίκτες του Foititobeef, αλλά δεν του το επιτρέπουν από την παραγωγή; Παίζει όντως κόντρα με τον υπερήλικα σκηνοθέτη του σόου; Ποιο αστείο σκηνικό ή ιδιαιτερότητα παίκτη έχει να θυμάται από τα γυρίσματα της ξεκαρδιστικής εκπομπής;

Προτιμάει youtube ή τηλεόραση; Ο δρόμος είναι Μέθανα ή Αθήνα; Να είσαι φοιτητής στην επαρχία ή στην Αθήνα; Και τελικά… Ποιος είναι πιο πολύ φίλος του; Ο Στράτος Διονυσίου ή ο Mad clip;

Δείτε αποκλειστικά στο NeolaiaTv όσα μάς αποκάλυψε ο εγχώριος σελέμπριτι, κωμικός & παρουσιαστής που έχει κλέψει καρδιές σε youtube και τηλεόραση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 5 
  
  
  
 1