Επίδομα 534 ευρώ: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων
Επίδομα 534 ευρώ: Τελευταία ευκαιρία για την αποζημίωση - Πότε λήγει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

Μέχρι και τις 24 Οκτωβρίου 2020 (μέρα Σάββατο) έχουν προθεσμία οι εργοδότες να υποβάλουν τις δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων τους, ενώ αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις δικές τους αιτήσεις στην ειδική πλατφόρμα του Υπουργείου Εργασίας έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, έτσι ώστε να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού – επίδομα 534 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, το μέτρο αφορά επιχειρήσεις που ανήκουν στους εξής κλάδους:

Επισιτισμός

Τουρισμός

Μεταφορές

Πολιτισμός

Αθλητισμός

Επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις εποχικής λειτουργίας ξενοδοχειακών καταλυμάτων

Επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις τουριστικών λεωφορείων

Το συγκεκριμένο μέτρο για την υποβολή αναστολών συμβάσεων εργασίας και την χορήγηση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού – επίδομα 534 ευρώ, αφορά επιχειρήσεις και εργαζομένους που επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού και ανήκουν στους εξής κλάδους: επισιτισμός, τουρισμός, μεταφορές, πολιτισμός, αθλητισμός, ξενοδοχειακα καταλύματα, τουριστικά λεωφορεία.

Την ίδια στιγμή, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εργασίας η μεταφορά πίστωσης ύψους 340.326 ευρώ, η οποία αφορά σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων κα.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 340.326 ευρώ, από τον Ε.Φ. 1033-501-0000000, ΑΛΕ 2310989899 οικονομικού έτους 2020, που αφορά σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε 729 δικαιούχους, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίδομα 534 ευρώ και τον Νοέμβριο – Τι ισχύει για την αναστολή συμβάσεων εργασίας

Επίδομα παιδιού Α21: Οι επόμενες πληρωμές (Ημερομηνίες) – Πώς υπολογίζεται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;