Ίριδα Παπουτσή: Όσα αποκάλυψε μετά την αποχώρησή της από το GNTM 3
Όσα είπε η Ίριδα Παπουτσή στην εκπομπή "Η Φωλιά των ΚουΚου" μετά την αποχώρησή της από το GNTM 3.

Η έναρξη της νέας εβδομάδας έφερε μαζί της ένα νέο επεισόδιο GNTM 3, αλλά και μία νέα αποχώρηση. Το concept του επεισοδίου που προβλήθηκε χθες, Δευτέρα (19/10) ήθελε να μοντέλα να φωτογραφίζονται για μία καμπάνια ρολογιών και γυαλιών, όπου ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής, οι παίκτες και οι παίκτριες έπρεπε να συνεργαστούν ανά ζευγάρια αποδίδοντας διαφορετικά συναισθήματα στον φωτογραφικό φακό.

Η Ίριδα Παπουτσή φωτογραφήθηκε μαζί με τον Ηρακλή Τσουζίνοβ, αλλά δεν κατάφερε να τραβήξει μία καλή φωτογραφία και έτσι, αποχώρησε από το σπίτι του GNTM 3.

Έτσι, η Ίριδα Παπουτσή βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Η φωλιά των Κου Κου” και μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM 3, τον τραυματισμό στο χέρι της, αλλά και την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο ID Catwalk, όπου περπάτησε φορώντας pointe ως χορεύτρια.

Η Ίριδα Παπουτσή μιλώντας για την εμφάνισή της στο ID Catwalk δήλωσε τα εξής:

“Ήθελα να δείξω την ταυτότητα μου. Ποια είμαι! Το τζάκετ το είχα στην ντουλάπα μου, τις pointe μου τις είχα στο συρτάρι μου, λόγω του χορού, και έτσι αποφάσισα να κάνω αυτό το act”.

Ίριδα Παπουτσή: 10 πράγματα για την παίκτρια που περπάτησε με pointe στο ID Catwalk του GNTM 3

Έπειτα, αναφερόμενη στην πορεία της στο GNTM 3, η Ίριδα Παπουτσή σχολίασε:

“Στο bootcamp ήταν δικό μου το concept. Μετά, στις φωτογραφίσεις έπρεπε να ακολουθήσω κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες και επειδή είμαι τελειομανής, αγχωνόμουν πάρα πολύ”.

Τέλος, η Ίριδα Παπουτσή αναφέρθηκε στον τραυματισμό που είχε στο χέρι της, αλλά και στο πώς αυτό επηρέασε την απόδοσή της στην φωτογράφιση, η οποία τελικά ήταν και η τελευταία στο σπίτι του GNTM 3.

“Κάθε μέρα χόρευα γιατί έτσι εκτονωνόμουν. Πάνω στο χορό έκανα μία απότομη κίνηση και σχεδόν έσπασα το χέρι μου. Το ατύχημα, έγινε δύο μέρες πριν από το makeover.

Πονούσα πάρα πολύ στην αρχή. Αν και προσπαθούσα να ξεχάσω τον τραυματισμό, ο πόνος ήταν αφόρητος. Όταν χτύπησα το χέρι μου κι έβαλα νάρθηκα, με απασχολούσε πάρα πολύ. Κοιμόμουν και ξυπνούσα με αυτή τη σκέψη. Στη δοκιμασία με τον Ηρακλή ούρλιαζα, γιατί πονούσα πολύ”, είπε σχετικά με τον τραυματισμό της στο χέρι η Ίριδα Παπουτσή.

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Ίριδα Παπουτσή στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου” εδώ:

Δείτε επίσης: GNTM 3: Τα υπονοούμενα των παικτών για το πρώτο ζευγάρι του σπιτιού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;