Κάτια Ταραμπανκό: Ποιους παίκτες από το GNTM 3 έχει ξεχωρίσει;
Η Κάτια Ταραμπανκό σε συνέντευξή της μίλησε για τη συμμετοχή της στο GNTM, αλλά και ποιους παίκτες του GNTM 3 βλέπει ως φαβορί.

Η Κάτια Ταραμπανκό ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μετά τη νίκη της στο GNTM 2. Το γνωστό μοντέλο θα ενταχθεί σε εβδομαδιαία εκπομπή του ΣΚΑΙ και μίλησε στο Down Town για αυτό και άλλα πολλά.

Η Κάτια Ταραμπανκό αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στο Next Top Model και εξέφρασε τη γνώμη της για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας του STAR. Μάλιστα, αποκάλυψε ποιους από τους υποψηφίους έχει ξεχωρίσει.

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής:

“Στο GNTM ήμουν, ξεκάθαρα, η «Κακία», η «Σκύλα», η «Ψωνάρα. Αυτά ήταν τα classic σχόλια που διάβασα, βγαίνοντας από το παιχνίδι.” 

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου του Down Town, Φανής Πλατσατούρας, δήλωσε τα εξής:

Υπήρχε κάποιο θετικό σχόλιο που διάβασες;

Όμορφη, αλλά σκατένιος χαρακτήρας. Στην αρχή με πήρε από κάτω αλλά μέσα μου ήξερα ότι δεν πάτησα επί πτωμάτων για να κερδίσω, Προσπάθησα με στοχοπροσήλωση – και φυσικά με την αξία μου.

Από το φετινό GNTM 3 ξεχωρίζεις κάτι;

Το έχω παρακολουθήσει λίγο. Έχει ενδιαφέρον το concept «αγόρια – κορίτσια». Περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέσα στο σπίτι, πως θα είναι οι δοκιμασίες κλπ. Από τους διαγωνιζόμενους ξεχωρίζω σίγουρα τον Ηρακλή και την κοπέλα με την τσιγγάνικη καταγωγή, δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα της. Μου αρέσει, επίσης, η Ζενεβιέβ στη θέση του κριτή και ανυπομονώ να δω πως ένας άντρας, ο Γιώργος Καράβας θα κοουτσάρει κορίτσια.

Δες ακόμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το καυστικό σχόλιo για τη Βίκυ Καγιά και τη γυμνή φωτογράφιση στο GNTM 3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;