Accounts Center: Το νέο εργαλείο που ενώνει Facebook, Instagram και Messenger
Το νέο εργαλείο από τη Facebook με το όνομα Accounts Center θα σου λύσει τα χέρια.

Οι λογαριασμοί σου στο Facebook, στο Instagram και στο Messenger, πλέον, θα γίνουν ένα. Όχι, δε θα ενωθούν οι υπηρεσίες, αλλά ένα νέο εργαλείο με το όνομα Accounts Center σου δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεσαι ταυτόχρονα τις αναρτήσεις και τα Stories του και στις τρεις εφαρμογές.

Δε χρειάζεται, πλέον, να ανοίγεις κάθε μία εφαρμογή και να ποστάρεις από την αρχή αυτό που θέλεις!

Η ενοποίηση των υπηρεσιών που ανήκουν στην εταιρεία Facebook συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς. Μάλιστα, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το νέο εργαλείο Accounts Center. Το εργαλείο αυτό σε γενικές γραμμές θα επιτρέπει στον χρήστη να μοιράζεται άμεσα τις αναρτήσεις και τα Stories του σε Facebook, Instagram και Messenger.

Το Accounts Center αναμένεται να ενεργοποιηθεί, για όσους το επιθυμούν, μέσα στις επόμενες ημέρες και θα προσφέρει τη δυνατότητα cross-posting, τη δυνατότητα login και στις τρεις υπηρεσίες ταυτόχρονα, αλλά και τον συγχρονισμό της υπηρεσίας mobile πληρωμών Facebook Pay σε όσες χώρες είναι διαθέσιμη.

Στο πλαίσιο του cross-posting συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα συγχρονισμού του username και της εικόνας προφίλ στις τρεις υπηρεσίες. Έτσι, όποια αλλαγή πραγματοποιείς θα φαίνεται αυτόματα και σε όλες. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει το techgear, θα υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιεί κανείς διαφορετικά usernames και εικόνες προφίλ απενεργοποιώντας αυτόν τον συγχρονισμό χωρίς να επηρεάζεται η ταυτόχρονη δημοσίευση των αναρτήσεων και των Stories.

Δες ακόμα: Instagram: Έρχεται νέο feature για να στέλνεις μηνύματα ταυτόχρονα στο messenger

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;