Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κορωνοϊό - Θετική και η Μελάνια!
Θετικοί στον νέο κορωνοϊό ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κορωνοϊό – Θετική και η Μελάνια!

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, θετική στον κορωνοϊό είναι και η σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο ακόμα το αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, είτε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, έχουν εμφανίσει συμπτώματα.

Σε ενημερωτικό σημείωμα που έστειλε σε δημοσιογράφους ο γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ έγραψε τα εξής:

«ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία είναι καλά για την ώρα και σχεδιάζουν να παρεμείνουν στουν Λευκό Οίκο για την περίοδο ανάρρωσής τους».

«Σήμερα τόσο εγώ όσο και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ διαγνωστήκαμε θετικοί στον κορωνοϊό και θα ξεκινήσουμε άμεσα τη διαδικασία ανάρρωσης. Θα το περάσουμε αυτό μαζί», έγραψε στο twitter o Αμερικανός πρόεδρος, 32 μόλις μέρες πριν τις Αμερικάνικες προεδρικές εκλογές.

«Η ιατρική ομάδα του Λευκού Οίκου και εγώ θα παραμείνουμε σε εγρήγορση και ευχαριστώ όλους τους γιατρούς που ήδη προσφέρθηκαν να βοηθήσουν» συμπλήρωσε ο Σον Κόνλεϊ, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζει τι είδους βοήθεια έχει ήδη παρασχεθεί.

«Να είστε σίγουροι ότι περιμένω ο Πρόεδρος να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ενώ αναρρώνει και θα σας ενημερώνω για κάθε εξέλιξη», καταλήγει το σημείωμα του γιατρού του Ντόναλντ Τραμπ.

Θετική η σύμβουλος του Τραμπ

Νωρίτερα, είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό η σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, Χόουπ Χικς, με τον Τραμπ να ανακοινώνει ότι θα μπει άμεσα σε καραντίνα.

Ωστόσο, το Bloomberg μεταδίδει ότι, όταν επέστρεψαν στην Ουάσιγκτον την Τρίτη, ο Στίβεν Μίλερ, ανώτατος σύμβουλος του Τραμπ και η Χικς μοιράστηκαν την ίδια ομπρέλα καθώς βγήκαν από το Air Force One στη βροχή. 

Η σύζυγος του Μίλερ, η Κέιτι Μίλερ, γραμματέας του αντιπροέδρου Μάικ Πενς είχε προσβληθεί από κορωνοϊό στις αρχές του έτους.

Την ίδια ώρα οι νοσηλείες ασθενών που νοσούν από κορωνοϊό έφτασαν στα υψηλότερα επίπεδα από τον Μάιο σε εννέα πολιτείες την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με ανάλυση της Washington Post, με τουλάχιστον 4 να καταγράφουν ρεκόρ την Πέμπτη και άλλα τρεις να φτάνουν στα ύψη την Τετάρτη.

Περιμένοντας τα αποτελέσματα των τεστ νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωνε ότι μπαίνουν μαζί με την Μελάνια σε καραντίνα.

Η πρώτη ανάρτηση της Μελάνια Τραμπ μετά την είδηση για τον κορωνοϊό

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, απευθύνεται τώρα στους Αμερικανούς πολίτες, μέσω Τwitter, λίγο μετά την είδηση ότι ίδια και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

«Όπως έκαναν πολλοί Αμερικανοί αυτή τη χρονιά, έτσι και εγώ και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τεθήκαμε σε καραντίνα όταν βρεθήκαμε θετικοί στον κορωνοϊό. Αισθανόμαστε καλά. Έχω αναβάλει όλες τις επερχόμενες δραστηριότητές μου. Σας παρακαλώ μείνετε ασφαλείς και όλοι θα το ξεπεράσουμε μαζί αυτό», έγραψε η Πρώτη Κυρία, λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη ότι νοσούν από covid 19.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον – Το μήνυμα Τραμπ στον «φίλο» του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;