Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε
Μερικά από τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε αυτή την εβδομάδα.

Και αυτή η εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε αυτή την εβδομάδα. Αρκετές είναι οι ταινίες και οι σειρές που θα προσπαθήσουν να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε;

The Mandalorian Season 2

Το Disney+ μας βάζει με φόρα για ακόμα μία φορά στον κόσμο του Star Wars και στη νέα σειρά που έχει καταπλήξει κοινό και κριτικούς. Μάλιστα, η σειρά έχει αποσπάσει αρκετές υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy.

The Father

Η Olivia Colman και ο Anthony Hopkins πρωταγωνιστούν σε αυτό το οικογενειακό δράμα που είχε την πρεμιέρα του στο φετινό φεστιβάλ του Sundance. Αξίζει να σημειωθεί ότι κέρδισε διθυραμβικές κριτικές για τις ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών.

The Trial of the Chicago 7

Ο Aaron Sorkin επιστρέφει πίσω από τη σκηνοθετική καρέκλα και μας δίνει μία ταινία με ένα all-star καστ που αναμένεται να μας απασχολήσει αρκετά. Λέτε να τη δούμε και στα φετινά Όσκαρ; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορείς να την απολαύσεις μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Welcome to the Blumhouse

Η εταιρεία παραγωγής πίσω από μερικές από τις πιο πετυχημένες ταινίες τρόμου των τελευταίων ετών (Get Out, Paranormal Activity) έχει ένα καινούριο project. Πρόκειται για μία συνεργασία ανάμεσα στην Blumhouse Television και στην Amazon Studios. Η συνεργασία αυτή θα μας φέρει συνολικά 8 ταινίες με τις πρώτες 4 να είναι διαθέσιμες αυτό τον Οκτώβρη. Και έχουμε τα teaser trailer και για τις τέσσερις…

Δες ακόμα: Netflix: 4 ταινίες που βασίστηκαν σε γνωστά βιβλία και αξίζουν το χρόνο σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;