Πρακτική Άσκηση στο ΟΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις - Μέχρι πότε θα διαρκέσουν (Προθεσμία)
Αιτήσεις για Πρακτική Άσκηση στο ΟΠΑ (2020 - 2021) - Αναλυτικές πληροφορίες στο Neolaia.gr!

Πρακτική Άσκηση στο ΟΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις – Μέχρι πότε θα διαρκέσουν (Προθεσμία)

To Neolaia.gr σας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΑ, η πρακτική άσκηση στο Πανεπιστήμιο, ξεκινά από σήμερα (14/09) και θα διαρκέσει μέχρι την ημερομηνία που αναγράφεται στην κάτωθι ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο του προγράμματος Πρακτικής Άσκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για Πρακτική Άσκηση κατά το Χειμερινό Εξάμηνο Ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, υποβάλλοντας ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αποκλειστικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος ΔΑΣΤΑ ΟΠΑ www.dasta-is.aueb.gr.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: Από 14/09/2020 έως και 24/09/2020

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/τριες να λάβουν υπ’ όψιν τα εξής :

-Να ενημερωθούν για τις «Προϋποθέσεις και όρους συμμετοχής που ισχύουν ανά Τμήμα» καθώς και από την ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις» για γενικές πληροφορίες για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης.

-oι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/τριες υποχρεούνται να ακολουθήσουν τις διαδικασίες που περιγράφονται στον Οδηγό του Πληροφοριακού Συστήματος ΔΑΣΤΑ ΟΠΑ για την Πρακτική Άσκηση.

-Οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να εισάγουν στο Πληροφοριακό Σύστημα ένα αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/τριες εάν δεν έχουν Βιογραφικό Σημείωμα ή θέλουν να το βελτιώσουν μπορούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο Προετοιμασίας για την πρακτική άσκηση. Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση και την αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής.

-Η ημερομηνία έναρξης της πρακτικής άσκησης ορίζεται από αρχές Νοεμβρίου μετά από συνεννόηση με το γραφείο πρακτικής άσκησης.

-Η επιλογή των φοιτητών γίνεται με βάση τους όρους συμμετοχής που έχει θέσει κάθε Τμήμα.

Μετά την αξιολόγηση θα ανακοινωθούν:

-Οι επιτυχόντες με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ.

-Οι επιτυχόντες με δυνατότητα συμμετοχής μέσω Ιδιωτικού Αυτοχρηματοδοτούμενου Προγράμματος (η χρηματοδότηση γίνεται εξ’ ολοκλήρου από την εταιρεία.)

Και στις δύο περιπτώσεις θα σας γνωστοποιηθεί από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης μετά την αποδοχή της αίτησης σας λίστα με διαθέσιμες θέσεις.

6. Όσοι φοιτητές έχουν ήδη έρθει σε επαφή με εταιρεία της επιλογής τους, στην οποία επιθυμούν να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση, χρειάζεται να ενημερώσουν το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΟΠΑ, αφού γίνει αποδεκτή η αίτησή τους.

Όσοι φοιτητές/τριες δεν έχουν εργαστεί στο παρελθόν και δεν έχουν Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ, πρέπει να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε υποκατάστημα ΙΚΑ/ΕΦΚΑ και συγκεκριμένα στο «Μητρώο» και να ενημερωθούν για τη βεβαίωση απογραφής από τον ΕΦΚΑ.

ΩΡΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: 11.00 ΜΕ 15.00 (Κατόπιν ραντεβού)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

H Μονάδα Πρακτικής Άσκησης και Διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ΟΠΑ διοργανώνει σεμινάρια προετοιμασίας για όσους φοιτητές θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης κατά την Χειμερινή περίοδο 2020.

Σημείωση: Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο είναι απαραίτητο να έχουν εκτυπωμένο το προσωπικό τους βιογραφικό σημείωμα για να μπορούν να κάνουν τυχόν αλλαγές.

Μείνετε συντονισμένοι/-ες στο Neolaia.gr για ΟΛΑ τα φοιτητικά νέα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δημόσια ΙΕΚ: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις εγγραφής (2020-2021)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;