Η δήλωση της οικογένειας του Παύλου Φύσσα για το τέλος της δίκης της Χρυσής Αυγής
Δείτε ολόκληρη τη δήλωση της οικογένειας του Παύλου Φύσσα.

Σχεδόν πεντέμιση χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η δίκη της Χρυσής Αυγής με 68 κατηγορούμενους φαίνεται πως φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, με την τελική απόφαση του δικαστηρίου να ανακοινώνεται στις 7 Οκτωβρίου.

Δείτε ολόκληρη την δήλωση της οικογένειας του Παύλου Φύσσα:

«Μετά από 5,5 βασανιστικά χρόνια δικαστικής διαδικασίας, κατά την οποία δεχθήκαμε έως και ύβρεις και απειλές από την πλευρά των κατηγορουμένων, εμείς, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα αναμετρηθήκαμε κατά πρόσωπο με το τέρας του ναζισμού και σταθήκαμε όρθιοι. Η ώρα της απόφασης έφτασε.

7 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11.00. 7 μαρτυρικά χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου, για εμάς η συνολική καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ είναι μονόδρομος.

Την ημέρα της απόφασης καλούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας στο δικαστήριο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους όσους δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να έρθουν, στις 7 Οκτώβρη να είναι έξω από την αίθουσα του Εφετείου.

Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα

Μάγδα

Παναγιώτης

Ειρήνη.”

Σημειώνεται πως όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν αποφυλακιστεί λόγω λήξης του 18μηνου της προσωρινής κράτησής του, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Ρουπακιά, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Παρούσα και σήμερα στο Εφετείο, όπου ολοκληρώθηκε η αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Τάκη Μιχαλόλια ήταν η Μάγδα Φύσσα, η οποία όμως δεν παρακολούθησε την αγόρευση κανενός συνηγόρου παραμένοντας έξω από το Εφετείο.

Δείτε επίσης: Πότε θα εκδοθεί η απόφαση για τη Δίκη της Χρυσής Αυγής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;