Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε
Τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε!

Η εβδομάδα έφτασε και επίσημα στο τέλος της και είδαμε αρκετά τρέιλερ από σειρές και ταινίες που μας έχουν κάνει να περιμένουμε πώς και πώς τόσο το φθινόπωρο του 2020, αλλά και το 2021. Μάλιστα, πολλά από τα καινούρια τρέιλερ της εβδομάδας έχουν να κάνουν με τη DC και την Warner Bros., καθώς το Σάββατο 22/8, έγινε ένα μεγάλο event που παρουσιάστηκαν αρκετά από τα πράγματα που ετοιμάζουν οι δύο εταιρίες για το μέλλον.

Οπότε, τα τρέιλερ της εβδομάδας αυτής είναι αρκετά!

Wonder Woman 1984

Το δεύτερο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης δεύτερης ταινίας με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot στον ρόλο της Wonder Woman είναι εδώ. Το τρέιλερ δίνει δυνατά επιχειρήματα στο γιατί πρέπει να δούμε την ταινία στην μεγάλη οθόνη και η Kristen Wiig φαίνεται (απλά) υπέροχη ως Cheetah! Άντε να έρθει ο Οκτώβρης!

The Suicide Squad

Επιτέλους έχουμε ένα πρώτο sneek peak στη νέα ταινία από τον James Gunn. Η Harley Quinn, ο Captain Boomerang και η Amanda Waller επιστρέφουν μετά το “Suicide Squad” του 2016 και μαζί τους φέρνουν ένα μεγάλο καστ με κακούς της DC.

The Batman

Το πρώτο τρέιλερ που μας παρουσιάζει τον Robert Pattinson ως Batman είναι πολλά υποσχόμενο. Μία πιο σκοτεινή εκδοχή της Gotham θα έρθει στις οθόνες μας και ελπίζουμε να είναι τόσο καλή όσο υπόσχεται αυτό το πρώτο τρέιλερ.

The Flash Season 7

Ο Flash επιστρέφει το CW με μία έβδομη σεζόν που φαίνεται να φέρνει μεγάλες αλλαγές στη σειρά. Το πρώτο τρέιλερ μας δείχνει έναν αποδυναμωμένο Flash που προσπαθεί να σώσει την Iris.

Death On The Nile

Η συνέχεια των περιπετειών του Ηρακλή Πουαρό δια χειρός Kenneth Branagh έρχεται στις 23 Νοεμβρίου. Το all-star καστ αποτελείται από μεγάλα ονόματα όπως ο Armie Hammer, η Annette Benning και η Gal Gadot και το πρώτο τρέιλερ είναι πολλά υποσχόμενο.

Tenet

Το τελευταίο τρέιλερ της νέας ταινίας του Christopher Nolan που θα προβληθεί στη χώρα μας από τις 26 Αυγούστου είναι εδώ. Ετοιμάσου για μία ταινία που θα σε μπερδέψει όσο καμία άλλη και θα σου χαρίσει άφθονη δράση! Οι πρώτες κριτικές μιλάνε για μία πολύ δυνατή προσπάθεια από τον γνωστό Βρετανό σκηνοθέτη.

Justice League: The Snyder Cut

Επιτέλους θα δούμε ολοκληρωμένο το όραμα του Zack Snyder για την ταινία “Justice League”. Η ταινία κυκλοφόρησε το 2017 μετά από αρκετές αλλαγές και τον Snyder να έχει αποχωρήσει από την ταινία. Το 2021, όμως, θα δούμε όλο το όραμά του σε 4 επεισόδια της μίας ώρας και δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Archer Season 11

Το πρώτο πρόμο για την εντέκατη σεζόν της επιτυχημένης animated σειράς είναι εδώ!

Δείτε ακόμα: Οι ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε μέχρι το τέλος του 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;