Έξοδος στην Αθήνα: 9 events που αξίζει να τιμήσεις με την παρουσία σου αυτή την εβδομάδα (15/07 - 19/07)
Έξοδος στην Αθήνα: Οι προτάσεις του Neolaia.gr για dj sets, dance parties, θέατρο & σινεμά!

✔ Stand-Up Comedy Event – H 2η Drive-In εμπειρία του CU

Το Σάββατο 19 Ιουλίου, οι Κώστας Μαλιάτσης, Ηλίας Φουντούλης, Άγγελος Σπηλιόπουλος & Γιάννης Ρούσσος έρχονται στο parking του ΟΑΚΑ για το απόλυτο stand-up comedy event του καλοκαιριού!

Αν έστω για μια στιγμή νόμιζες ότι από το φετινό καλοκαίρι θα λείπουν το γέλιο, οι αυθόρμητες βραδιές και οι ακόμα πιο δυνατές εμπειρίες, τότε ετοιμάσου για την πιο ανατρεπτική Stand-Up Comedy παράσταση.

Την Κυριακή, 19 Ιουλίου, έρχεται η δεύτερη Drive-In εμπειρία του CU, αυτή τη φορά στο parking του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών (ΟΑΚΑ).

Tέσσερις από τους καλύτερους local κωμικούς, καθώς και όλο το crew του αγαπημένου μας comedy club, μεταφέρονται για μία βραδιά απο το Λοσάντζελε στο CU Drive-Ιn. Οι πρωταγωνιστές, Κώστας Μαλιάτσης, Ηλίας Φουντούλης, Άγγελος Σπηλιόπουλος & Γιάννης Ρούσσος, είναι πανέτοιμοι για μία και μοναδική παράσταση με γνήσιο και ατόφιο χιούμορ.

Το Καλοκαίρι μου, το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ και ένα αμάξι να πάω! (Όλες οι πληροφορίες για το event εδώ!)

Οι πόρτες του event ανοίγουν στις 19:00 και η παράσταση ξεκινάει στις 21.00. Οι διοργανωτές, προτείνουν σε όλους εσάς που θέλετε να ζήσετε την εμπειρία από κοντά, να φτάσετε στο σημείο από νωρίς, τόσο για να αποφύγετε την κίνηση, όσο και για να τοποθετηθείτε στις καλύτερες θέσεις που θα σας υποδείξουν οι παρκαδόροι, προκειμένου να απολαύσετε την πιο OPEN εμπειρία όσο πιο κοντά γίνεται.

Επιπλέον, αν είστε από αυτούς που δεν μπορούν να βλέπουν παράσταση χωρίς να τσιμπάνε και κάτι, να σημειωθεί ότι στην Stand-Up Comedy βραδιά στο ΟΑΚΑ θα λειτουργεί και food truck με όλα τα απαραίτητα εφόδια. Τίποτα δεν θα λείπει από αυτή τη βραδιά!

Εμείς ευχόμαστε καλή διασκέδαση-αν και δεν έχουμε καμία αμφιβολία- και άφθονο γέλιο!

Τέτοιες βραδιές θέλουμε, δυνατές, αξέχαστες και OPEN!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Facebook Event!

Dj Sets – Μουσικές Βραδιές ?

✔ Matina Sous Peau Dj Set @ Gazarte Ταράτσα

Facebook Photo

Τo απόλυτο meeting point της πόλης, η ανανεωμένη ταράτσα του Gazarte, υποδέχεται τα Σάββατα του Ιουλίου ξεχωριστά DJ Set, με εκλεκτούς καλεσμένους που έχουν βάλει σκοπό να μεταφέρουν “island vibes” στην αθηναϊκή πρωτεύουσα! ?

Συγκεκριμένα μάλιστα, αυτό το Σάββατο 18 Ιουλίου, #ΤinΚaoumeΤaratsa, αφού πίσω από τα decks της ταράτσας του Gazarte, θα βρίσκεται η αγαπημένη μας Matina Sous Peau (Ματίνα Θρουμουλοπούλου), μουσικός, παραγωγός, dj και τραγουδίστρια.

Η Matina Sous Peau έχει συμμετάσχει σε πολλές μπάντες, όπως στους Monitor, τον Papercut και τη Dusk ως μουσικός και τους My Drunken Haze και The Blue Square ως τραγουδίστρια., ενώ τα τελευταία 10 χρόνια φτιάχνει ευφάνταστα mashups και διασκευές, με κομμάτια από πολύ διαφορετικά είδη, κάποια από τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στο airplay ραδιοφωνικών σταθμών εντός κι εκτός Ελλάδος. Η διασκευή του κομματιού “Μεταμορφώσεις”, κυκλοφόρησε το 2017 σε 7ιντσο από την Inner Ear στα πλαίσια της συλλογής A Distant Victory Singles Club.αση!

Σάββατο 18/07, Gazarte, Βουτάδων 32 – 34, Γκάζι, Ώρα Έναρξης: 21.00, Είσοδος Ελεύθερη, Facebook Event.

✔ The Boy @ Bios (Rooftop)

Facebook Photo

Στην ταράτσα του Bios, o The Boy θα παίξει για πρώτη φορά το άλμπουμ «Αντιλόπη», που γράφτηκε και ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown.

«Θα διαβάσει εσωτερικούς μονολόγους από τους ανθρώπους που βλέπει κάθε μέρα στο γυμναστήριο, θα παίξει τα τραγούδια του που του αρέσουν και κάποια που δεν του αρέσουν πολύ, αλλά αρέσουν στους από κάτω, ενώ θα κρατάει αποστάσεις από τους από κάτω. Θα έχει φάει πριν κάτι ελαφρύ και θα φάει μετά κάτι βαρύ, θα έχει βοήθεια για να μην κουβαλάει μόνος του το εικοσάκιλο Yamaha του, τελευταία μπορεί να βλέπει μόνο ασπρόμαυρα φιλμ νουάρ και να ακούει την φωνή του Χάμφρει Μπόγκαρτ.

Περιμένει να σαρανταρίσει.

Περιμένει να μεταμορφωθεί σε γάτα.”

20-22/7, Bios (Rooftop), Πειραιώς 84, 21.00, Eίσοδος.: 7 ευρώ, Facebook Event.

PARTIES – DANCE NIGHTS ? ?

✔ Deborah De Luca @ Bolivar Beach Bar 

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου, η Deborah De Luca, θα επισκεφτεί ξανά τα decks του Bolivar Beach Bar

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου η εκρηκτική Ιταλίδα superstar dj/ producer Deborah De Luca επιστρέφει στο Bolivar Beach Bar για μια techno βραδιά γεμάτη μπρίο και φαντασία. Μαζί της οι Mikee & Manolaco.

Η Deborah De Luca είναι συνώνυμο του πάθους και της ισχυρής προσωπικότητας, ενώ η μουσική της μέσα σε λίγα χρόνια αποτελεί μια γερή συγχώνευση από σκληρό techno και minimal ήχους, χωρίς ποτέ να κοινοτυπεί, έγινε ένα εμπορικό σήμα υψηλής ποιότητας με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σε πολλά κλαμπ σε όλο τον κόσμο: Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Ελβετία, Γερμανία, Μαρόκο, Σλοβενία, Μαλαισία, Ινδονησία, Αρμενία και Ρωσία. Συνεχίζει να παράγει πάντα φρέσκια και καινοτόμα μουσική, αν και δεν ανήκει σε καμία μουσική τάση, αλλά συμβιβάζει πάντα τα διαφορετικά γούστα.

Παρασκευή 17 Ιουλίου Bolivar Beach Bar, Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, Doors Open: 21:00, Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα [Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων], Άτομα ανά τραπέζι: 5 Maximum, Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549, Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684, Περισσότερα για το event εδώ.

100% Τechno @ 01 Athens

Facebook Photo

Το 100% Τechno για δεύτερη φορά πίσω από τα decks του αγαπημένου πλέον 01 Athens, το πιο δροσερό hotspot της Αθήνας.

Line up: Mosh Beat x TYPEO x TheDi X UnRated Di

Χρήσιμες πληροφορίες:

-Ενημερώνουμε οτι σύμφωνα με τις έκτακτες υγειονομικές οδηγίες, η χωρητικότητα του 01 Athens θα ρυθμιστεί ώστε να είναι σύμφωνη με τους νέους περιορισμούς.

– Χωρίς φυσικά να είναι υποχρεωτικό, προτρέπουμε όσους θα ήθελαν να παραβρεθούν, να προβούν σε κράτηση, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω μηνύματος στις σελίδες του 100% Τechno ή του 01 Athens.

-Η προσέλευση θα καταμετράται στην είσοδο και θα τηρηθεί αυστηρά μέγιστος αριθμός παρευρισκομένων.

-Θα αναρτηθούν σχετικές οδηγίες υγειονομικού περιεχομένου στην είσοδο.

-Ο χώρος του 01 Athens είναι ιδιαίτερα μεγάλος και παρέχει επαρκή κλιματισμό και εξαερισμό.

18/07, 01 Athens, Ηρακλειδών 61,Αθήνα. Μετρό:Κεραμεικός (5 λεπτά περπάτημα) , Είσοδος: Δωρεάν, Ποτό: 6 ευρώ, Cocktails: 8 ευρώ, Τιμή φιάλης (4 άτομα): 80 ευρώ, Τηλέφωνο κρατήσεων: 695 119 0766, Facebook Event.

Συναυλίες ?

✔ Μόνικα – Κάτι ανθίζει στο Ηρώδειο

Facebook Photo

Το Ηρώδειο θα στολιστεί με τα χρώματα ενός όμορφου ελληνικού κήπου σε μια μοναδική συναυλία, στην οποία η Μόνικα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο της ελληνόφωνο άλμπουμ, έναν δίσκο που ετοίμαζε για περισσότερο από δέκα χρόνια, φροντίζοντάς τον σαν μικρό κήπο. Το αποτέλεσμα πλαισιώθηκε από την κατάλληλη ομάδα και αναμένεται τώρα να «ανθίσει», με τη συμμετοχή του κοινού, στην καρδιά του Ηρωδείου.

20-21/7, Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, 21:00, εισ.: 8-45 ευρώ.

Θερινό Σινεμά @ Cine Αλεξάνδρα ?

✔21:00 – Φύγαμε (Onward)

Δύο αδέρφια ξωτικά διαπιστώνουν έκπληκτα πως έχουν την ευκαιρία να φέρουν τον πατέρα τους ξανά στη ζωή μόνο για μία ημέρα. Αρκούν όμως ένα μαγικό ραβδί κι ένα ξόρκι που εκείνος έχει αφήσει πίσω του ακριβώς γι’ αυτόν το σκοπό;

Σκηνοθεσία: Νταν Σκάνλον

Δανείζουν τη φωνή τους: Τομ Χόλαντ, Κρις Πρατ, Τζούλια Λούις-Ντρέιφους

23:00 – Μεταφραστές (Les Traducteurs)

Απομονωμένοι σε μια πολυτελή κατοικία, χωρίς καμία δυνατότητα επαφής με τον έξω κόσμο, 9 μεταφραστές μεταφράζουν το τελευταίο μέρος ενός εκ των μεγαλύτερων best seller της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Στο διαδίκτυο διαρρέουν οι 10 πρώτες σελίδες του βιβλίου και ένας εκβιαστής απειλεί να αποκαλύψει την συνέχεια αν δεν του δοθεί ένα εξωφρενικό ποσό.

Το ερώτημα που παραμένει είναι ένα: από πού ήρθε η διαρροή; Όλοι τους πλέον είναι ύποπτοι.

Σκηνοθεσία: Ρεζίς Ρουανσάρ

Πρωταγωνιστούν: Λαμπέρ Γουίλσον, Όλγκα Κιριλένκο, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Μανώλης Μαυροματάκης

15/07, Cine Αλεξάνδρα, Ηρώων Πολυτεχνείου 27, Κάτω Χαλάνδρι, Στάση Μετρό Χολαργός.

ΘΕΑΤΡΟ

Οιδίπους, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά

O Οιδίπους του Δημήτρη Καραντζά αποτελεί μια νέα σκηνική πρόταση που γεννήθηκε μέσα στην καραντίνα, αντλεί στοιχεία από το σοφόκλειο κείμενο, αλλά και από το ομώνυμο έργο του Παζολίνι. Τους ρόλους μοιράζεται μια εξαιρετική τριάδα ερμηνευτών: ο Μιχάλης Σαράντης ως Οιδίποδας, η Μαρία Κεχαγιόγλου ως Ιοκάστη και Τειρεσίας και ο Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης ως βασικός αφηγητής, Κρέων και βοσκός.

Σύμφωνα με το σκηνοθετικό σημείωμα: “Η παράσταση επιχειρεί να μελετήσει την εσωτερική δαιδαλώδη διαδρομή του Οιδίποδα

Τρεις αφηγητές ανασύρουν επί σκηνής την ιστορία του Οιδίποδα, του ανθρώπου που ήταν μοιραίο να φτάσει στην γνώση και σε όλη την οδύνη που αυτή επιφέρει. Σε ένα νεκρικό τοπίο, ένα τοπίο λοιμού, ο Οιδίπους- βασιλιάς της Θήβας , επιχειρεί να μάθει την αιτία της «αρρώστιας», την αιτία που όλος ο λαός του «νοσεί». Η διαδικασία αυτής της έρευνας οδηγεί στην επώδυνη απάντηση. Η αρρώστια είναι ο ίδιος.

Οι τρείς ηθοποιοί στήνουν ένα κρίσιμο «παιχνίδι» στο οποία ανά πάσα στιγμή παρακολουθούν και αναπαριστούν όλη τη διαδρομή του Οιδίποδα προς τη γνώση, τη δυσκολία που έχει η ομολογία της γνώσης , και την αντίσταση του ανθρώπινου όντος να γνωρίσει ολοκληρωτικά τον εαυτό του. Στο έργο του Σοφοκλή όλα τα πρόσωπα είναι ταυτόχρονα θύτες και θύματα, άγιοι και αμαρτωλοί, συνειδητοί και ασυνείδητοι . Οι τρεις υποκριτές εναλλάσσοντας ρόλους, διογκώντας στιγμές, βουτώντας στο ασυνείδητο των προσώπων του Σοφοκλή ( με πολύτιμο αρωγό τις αφηγήσεις από το σενάριο του Παζολίνι) συνθέτουν ενώπιον μας τον άνθρωπο που ξεκινάει ως σωτήρας και καταλήγει ως «άθλιο συντρίμμι», ως « τυφλός ζητιάνος και προφήτης».

Μια «ψιθυριστή» παράσταση που επιχειρεί να αναμοχλεύσει την εσωτερική διαδρομή των προσώπων και να αποκαλύψει την οδύνη που συνθέτουν ερήμην τους. Μια βουτιά στο υποσυνείδητο, σε μια μνήμη/ σε μια γνώση που ενυπάρχει μέσα μας και που παλεύουμε αενάως να μην δούμε.

Η παράσταση αποτελεί μια συνέχεια της έρευνας που αρχίσαμε με τη Θεοδώρα Καπράλου με τη «Μήδεια» του Ευριπίδη ( Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017), που σκοπό έχει να ψηλαφήσει τους «τραγικούς ήρωες» από απόσταση αναπνοής και να διερευνήσει τις άλεκτες περιοχές που ενυπάρχουν στα επιχειρήματα τους.” 

21-31/7 (21/7 Βεάκειο, 22/7 Κατράκειο, 24/7 Πετρούπολη, 25-26/7 Παπάγου, 31/7 Βύρωνας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;