Μαρτίνα Χαφιιτσούκ: Ζήτησε εξηγήσεις από την παραγωγή του GNTM
Η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ σε συνέντευξή της δήλωσε ότι ήρθε σε επαφή με την παραγωγή του GNTM και τους... ζήτησε το λόγο για το μοντάζ των επεισοδίων.

Η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ ήταν μία από τις κοπέλες τους GNTM 2 που είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον με τη συμπεριφορά της και είχε συγκεντρώσει αρκετά αρνητικά σχόλια για αυτήν. Η Μαρτίνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε”, και μίλησε για το ριάλιτι μόδας και όλα αυτά που έγιναν πίσω από της κάμερες.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρτίνα μίλησε για το μοντάζ που γινόταν στα επεισόδια που προβάλλονταν στο GNTM 2 και αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία με την παραγωγή του διαγωνισμού μοντέλων για να τους… ζητήσει το λόγο. Όπως είπε η ίδια, της απάντησαν ότι “έτσι είναι η τηλεόραση Μαρτινάκι”.

Η Μαρίνα Χαφιιτσούκ δήλωσε επίσης:

“Δε θα κατηγορήσω κανέναν, ότι είπα, το έχω πει και δεν τα παίρνω πίσω. Απλά ο τηλεθεατής ποτέ δεν θα μπει στο ρόλο να ενώσει ένα παζλ. Θα πάρει κατευθείαν το… έτοιμο! Όταν εγώ έλεγα στην Ελευθερία ότι “μη λες τι γίνεται εδώ μέσα, προτιμώ να το λέω μόνη μου” ο τηλεθεατής δεν πήγε μετά να δει ότι η Ελευθερία που της λένε θετικά σχόλια οι κριτές, αυτή τα παίρνει αρνητικά. Οπότε παρεξηγιέται μόνη της, μόνη της δεν αισθανόταν καλά.

Το GNTM δεν με βοήθησε καθόλου στη δουλειά μου.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Τα αρνητικά σχόλια με επηρέασαν πάρα πολύ, εννοείται ότι δέχτηκα και λεκτικές επιθέσεις. Όταν είδα τα επεισόδια και ούτε εγώ η ίδια δεν με αναγνώριζα, πήρα την παραγωγή τηλέφωνο, αλλά η απάντηση ήταν “έτσι είναι η τηλεόραση Μαρτινάκι”.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Άννα Χατζή: Τι δήλωσε για τη Μαρτίνα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;