Justin Bieber: Οι κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, οι αντιδράσεις του και η Selena Gomez
Ο Justin Bieber κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και αποφάσισε να απαντήσει μέσω twitter.

Ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ, Justin Bieber, προσφάτως βρέθηκε στο επίκεντρο των κατηγοριών για σεξουαλική επίθεση. Οι κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση προέκυψαν, όταν μία γυναίκα με το όνομα Danielle και χωρίς να αποκαλύψει το επίθετό της δήλωσε μέσω twitter ότι γνώρισε τον Justin Bieber, όταν εκείνη ήταν 21 ετών και εκείνος 20, στα πλαίσια μιας συναυλίας στο Austin.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, ο τραγουδιστής προσκάλεσε εκείνη και τις φίλες της στο ξενοδοχείο Four Seasons, όπου την πήγε σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο και της επιτέθηκε σεξουαλικά, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες για εκείνο το βράδυ.

Οι κατηγορίες εναντίον του Justin Bieber ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω ενός λογαριασμού στο Twitter που πλέον δεν υφίσταται. Ο ίδιος πήρε θέση γράφοντας στο twitter πως δεν έχει κάποια ανάμιξη με το περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης την 9η Μαρτίου του 2014 στο Austin του Τέξας.

Έπειτα, ο Justin Bieber αποφάσισε να πάρει πιο δραστικά μέτρα δημοσιεύοντας αποδεικτικά στοιχεία για τη μη ανάμιξή του στο συγκεκριμένο περιστατικό, όπως emails, τιμολόγια και φωτογραφίες, που αποδεικνύουν ότι βρισκόταν σε AirBnb τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν μαζί με την τότε κοπέλα του, Selena Gomez.

Μέχρι στιγμής η Selena Gomez δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε έχει αρνηθεί το γεγονός ότι βρίσκοντας μαζί εκείνη την ημέρα.

Δείτε επίσης: Justin Bieber: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του με τη Selena Gomez

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;