Επίδομα 534 ευρώ: Νέα πληρωμή για τον Μάιο - Ποιους αφορά, Πότε θα γίνει
Επίδομα 534 ευρώ: Δείτε αναλυτικά!

Στη διεξαγωγή νέας πληρωμής για την αποζημίωση ειδικού σκοπού – επίδομα 534 ευρώ για τον μήνα Μάιο προσανατολίζεται το Yπουργείο Εργασίας, με στόχο να γίνουν οι πληρωμές την επόμενη εβδομάδα.

Επίδομα 534 ευρώ: Νέα πληρωμή για τον Μάιο – Ποιους αφορά, Πότε θα γίνει

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει η Εφημερίδα “Έθνος”, περίπου 7.000 εργαζόμενοι από τους 526.000 και πλέον που τέθηκαν σε παράταση αναστολής τον μήνα Μάιο φαίνεται πως δεν πληρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα 15 Ιουνίου το ποσό της ειδικής αποζημίωσης.

Ως βασικές αιτίες για την αστοχία αυτή περιγράφονται λάθη που εντοπίστηκαν στις αιτήσεις / υπεύθυνες δηλώσεις των εργοδοτών οι οποίες υποβλήθηκαν στο σύστημα «Εργάνη» ή και λάθη στους αριθμούς ΙΒΑΝ των τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων.

Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Εργασίας, στόχος είναι τώρα να πραγματοποιηθεί νέα πληρωμή έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε μετά τους απαραίτητους επανελέγχους να καταβληθεί η ειδική αποζημίωση στους δικαιούχους.

Για τον Μάιο η ειδική αποζημίωση ανέρχεται σε 17,8 ευρώ ανά ημέρα αναστολής και έως 534 ευρώ για 30 ημέρες.

Οι μισθωτοί που πρέπει να πληρωθούν, εφόσον δεν τους καταβλήθηκε το ποσό των 534 ευρώ, όπως έπρεπε, φέρεται να έχουν εντοπιστεί από το σύστημα και δεν χρειάζεται να κάνουν εκ νέου δηλώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τουρισμός για όλους 2020: Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση – Δικαιούχοι, Αιτήσεις, Δικαιολογητικά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;