Καφέ της Χαράς: Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας για το μέλλον της σειράς;
Όσα αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας για "Το Καφέ της Χαράς".

Το “Καφέ της Χαράς” είναι η σειρά που αγαπήθηκε πάρα πολύ 15 χρόνια πριν καταλήγοντας σε ένα remake που έχει κάνει πάταγο. Ωστόσο, ο κορωνοϊός και η υφιστάμενη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω αυτού, ανάγκασαν την παραγωγή να διακόψει τα γυρίσματα.

Ο Χάρης Ρώμας, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της σειράς, μίλησε όμως για το μέλλον της σειράς και την επόμενη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας αναφερόμενος στο ποια ηθοποιός θα υποδυθεί τη Χαρά και τις δηλώσεις του ίδιου, ότι ενδέχεται να αντικαταστήσει τη Ρένια Λουιίδου η Δήμητρα Ματσούκα, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε:

“Τώρα το “Καφέ της Χαράς” χωρίς Χαρά τη Ρένια Λουιζίδου δε νοείται”.

Επιπλέον, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Άννα Χατζησοφιά για τη συγγραφή του σεναρίου για το “Καφέ της Χαράς” λέγοντας τα εξής:

“Με μεγάλη λεπτομέρεια γράφουμε με την Άννα Χατησοφιά και δε χτησιμοποιούμε ομάδα συγγραφέωνκαι για αυτό κάνω και λιγότερα επεισόδια απ’ ότι θα μπορούσα. Το κανάλι μού πρότεινε να κάνω τα διπλά”.

Παράλληλα, ο Χάρης Ρώμας διέψευσε τις φήμες που θέλουν αυτόν και την Άννα Χατζησοφιά να βάζουν τέλος στη συνεργασία τους.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:

Δείτε επίσης: Καφέ της Χαράς: Ποιοι ηθοποιοί έρχονται στη σειρά;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;