Anonymous: Απειλούν με hacking την αστυνομία της Μινεάπολης
Οι Anonymous ενάντια στο αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολης - Δείτε το νέο τους video

Η γνωστή ομάδα hackers “Anonymous” απαιτώντας δικαιοσύνη για τη δολοφονία του George Floyd στέλνει νέο απειλητικό μήνυμα εναντίον του αστυνομικού τμήματος της Μινεάπολης.

Στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα υπαγόταν ο αστυνομικός που σκότωσε τον George Floyd πιέζοντάς τον επί 11 λεπτά με τα γόνατά του στο λαιμό και ενώ ο ίδιος φώναζε ότι δε μπορεί να αναπνεύσει. Το περιστατικό της δολοφονίας του George Floyd προκάλεσε επεισόδια σε πολιτείες των Η.Π.Α., ενώ στα social media έγιναν γνωστά hashtag όπως το #icantbreath.

Έτσι, οι Anonymous με video που κοινοποίησαν στις 28 Μαΐου στο facebook απείλησαν ότι θα αποκαλύψουν “πολλά εγκλήματα του (αστυνομικού τμήματος της Μινεάπολης) στον κόσμο” υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η δολοφονία του Geοrge Floyd ήταν απλώς η κορυφή του παγόβουνου.

Λέγεται ότι οι Anonymous κατάφεραν ήδη να “ρίξουν” το site του αστυνομικού τμήματος της Μινεάπολης το Σάββατο, αφού δύο χρήστες ανακοίνωσαν στο Pastebin ότι το site της αστυνομίας έχει παραβιαστεί διαρρέοντας ήδη η βάση δεδομένων με email και κωδικούς πρόσβασης.

Δείτε επίσης: Η Adidas για πρώτη φορά έκανε retweet σε μήνυμα της Nike κατά του ρατσισμού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;