Facebook: Φτιάξε το δικό σου προσωποποιημένο Avatar
Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου προσωποποιημένο Avatar στο Facebook.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε στο Facebook μία νέα ενδιαφέρουσα επιλογή για τους χρήστες της πλατφόρμας. Πιο συγκεκριμένα είναι πλέον δυνατόν οι χρήστες να δημιουργήσουν το δικό τους προσωποποιημένο Avatar στο Facebook, το οποίο δηλαδή τους μοιάζει.

Πώς όμως μπορείς να φτιάξεις κι εσύ το δικό σου Avatar  βασισμένο στο… πρόσωπό σου;

Βήμα. 1

Πηγαίνεις είτε κάτω από κάποιο σχόλιο στην εφαρμογή του Facebook είτε στα μηνύματά σου στο Facebook Messenger. Εκεί πατάς στην χαρούμενη φατσούλα δίπλα από την μπάρα που γράφεις και βρίσκονται emoji σας.

Βήμα. 2

Εκεί θα πατήσεις την επιλογή «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΒΑΤΑΡ» και κάνοντας κλικ θα βρεθείς στο περιβάλλον όπου θα αρχίσεις να φτιάχνεις το προσωποποιημένο emoji σου, δηλαδή το Avatar.

Βήμα. 3

To Facebook θα ζητήσει να επιλέξεις τα χαρακτηριστικά του Avatar όπως τα θέλεις. Θα χρειαστεί δηλαδή να διαλέξεις χαρακτηριστικά όπως είναι το χρώμα του δέρματος, τα μαλλιά και το σχήμα προσώπου. Μόλις επιλέξεις το χαρακτηριστικό που επιθυμείς ανά κατηγορία, πάτησε πάνω δεξιά το «τικ».

Βήμα. 4

Το Facebook Avatar σας είναι έτοιμο για χρήση και καθ’ αυτό τον τρόπο εκεί που πάτησες αρχικά για να φτιάξεις το προσωποποιημένο emoji, τώρα θα εμφανιστεί μία πληθώρα από emojis που θα σού μοιάζουν και θα υπάρχει ένα emoji για κάθε αντίδραση, γέλιο, αγάπη, κλάμα, συγγνώμη κτλ.

Δείτε επίσης: Το Facebook εξαγόρασε τη GIPHY – Σε ποια εφαρμογή θα ενσωματωθεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 6 
  
  
 1