4 χόμπι που μπορείς να ξεκινήσεις το καλοκαίρι και θα βελτιώσουν το βιογραφικό σου
Χόμπι που θα ενισχύσουν και το βιογραφικό σου.

Το καλοκαίρι 2020 πλησιάζει και αν μη τι άλλο θα είναι αρκετά διαφορετικό λόγω των μέτρων που αναγκαστικά θα ληφθούν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Ίσως λοιπόν ψάχνεις τρόπους μέσα σε αυτή την αβέβαιη οικονομική κατάσταση που ζούμε να αναπτύξεις κάποιες νέες δεξιότητες και να προσθέσεις κάτι νέο στο βιογραφικό σου κάνοντάς το πιο ελκυστικό.

Για αυτό το λόγο παρακάτω παραθέτουμε μερικά χόμπι, τα οποία μπορείς να ξεκινήσεις το καλοκαίρι αφενός για να χαλαρώσεις και αφετέρου γιατί θα είναι κάτι αρκετά καλό για το βιογραφικό σου. Αν μάλιστα τα έχεις ήδη ξεκινήσει, μπορείς να επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτά και να τα αναπτύξεις περαιτέρω.

Ας τα δούμε!

1. Φωτογραφία

Αν σου αρέσει να ασχολείσαι με τη φωτογραφία, τότε μην αρκεστείς στην κάμερα του κινητού σου. Αγόρασε μία επαγγελματική κάμερα, κάνε μερικά μαθήματα online και διάβασε άρθρα περί αυτού. Έπειτα, βγες έξω και πειραματίσου, μια και ο καλός καιρός του καλοκαιριού θα είναι σίγουρα σύμμαχός σου. Άλλωστε η ενασχόλησή σου με τη φωτογραφία δείχνει ότι είσαι ένα δημιουργικό άτομο, με αρκετή υπομονή και επιμονή ως προς την κάθε λεπτομέρεια!

2.Πεζοπορία

Η πεζοπορία είναι ένα είδος χόμπι που συγκαταλέγεται στα αθλήματα, αλλά δε χρειάζεται απαραιτήτως πολλά άτομα για να πραγματοποιηθεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις μερικούς φίλους με την ίδια προθυμία και νέα μέρη που να θέλετε να εξρευνήσετε. Έτσι, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας και έξω από τα λόγω κορωνοϊού επικίνδυνα γυμναστήρια μπορείτε να διασκεδάσετε και να αθληθείτε. Τώρα όμως αναρωτιέσαι μάλλον τις μπορεί να προσφέρει η πεζοπορία στο βιογραφικό σου. Δείχνει μία δυνατή προσωπικότητα, ενώ αν αναφέρεις ότι εσύ διοργάνωσες την πεζοπορία δείχνει παράλληλα και ηγετικές ικανότητες. Μάλιστα η πεζοπορία είναι ένα χόμπι που μπορεί να εκτιμηθεί ιδιαιτέρως στον κλάδο του τουρισμού.

3.Blogging

Η αλήθεια είναι πως η δημιουργία, η διαχείριση και η ανάπτυξη ενός blog απαιτεί πολύ χρόνο και θέληση. Ωστόσο, γράφοντας περιεχόμενο για οποιοδήποτε αντικείμενο θέλεις, επιδεικνύεις τις γνώσεις σου πάνω σε αυτό. Επιπλέον, φαίνεται ότι ασχολείσαι με την τεχνολογία και σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες, ενώ παράλληλα δείχνεις ότι διαθέτεις digital skills.

4.Ξεκίνα να παίζεις κάποιο μουσικό όργανο

Η ενασχόληση με ένα μουσικό όργανο είναι μία δύσκολη και χρονοβόρα δραστηριότητα. Συνεπώς, το να το συμπεριλάβεις στο βιογραφικό σου είναι αρκετά θετικό. Αποδεικνύει αμέσως, ότι όταν βάζεις έναν στόχο θα κάνεις τα πάντα για να τον επιτύχεις, ότι είσαι αρκετά υπομονετικός και κατά συνέπεια πειθαρχημένος. Αν θέλεις κάτι (σχετικά) πιο εύκολο, θα προτείναμε να ξεκινήσεις κιθάρα, αφού δεν είναι λίγα τα άτομα που έμαθαν να παίζουν κιθάρα στο σπίτι τους με πολλή εξάσκηση και τη βοήθεια του internet. Αυτό δίνει κάτι παραπάνω στο βιογραφικό σου μάλιστα, αφού εκτός των άλλων δείχνει και αφοσίωση.

Δείτε επίσης: 6 συμβουλές για να τα βγάλεις πέρα με το διάβασμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;