Επιδόματα 534, 600 & 800 ευρώ: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι (Ημερομηνίες)
Επιδόματα: Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμών

Επιδόματα 534, 600 & 800 ευρώ: Πότε πληρώνονται στους δικαιούχους

Επίδομα 800 ευρώ:

Σήμερα (Παρασκευή 15/05/2020) ξεκινάει ένα ακόμη κύμα πληρωμών για αποζημιώσεις ειδικού σκοπού – επίδομα 800 ευρώ σε κατηγορίες εργαζομένων που δεν είχαν λάβει τον προηγούμενο καιρό τα 800 ευρώ για διάφορους λόγους.

Η καταβολή αφορά σε εργαζόμενους και εργαζόενες που ολοκληρώθηκε η υποβολή των αιτήσεών τους, ανάμεσα στους οποίους είναι και όσοι είναι σε επίσχεση εργασίας, οι δανειζόμενοι εργαζόμενοι, οι απασχολούμενοι σε επιχείρηση που μεταβιβάστηκε, κ.ά.

Επίδομα 600 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Καθημερινή, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα υπολογίζεται ότι τα θα καταβληθεί το επίδομα 600 ευρώ σε όσους επιστήμονες υπέβαλαν αίτηση μέχρι τις 15 Μαΐου 2020 για την ειδική οικονομική ενίσχυση που αντικατέστησε το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με τα voucher.

Παράλληλα, την Τρίτη 19 Μαΐου θα καταβληθούν επίσης 800 ευρώ στους δικαιούχους των ειδικών κατηγοριών που κάνουν αιτήσεις μέχρι τις 17 Μαΐου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ειδικού μηχανισμού στήριξης των εργαζομένων supportemployees.services.gov.gr.

Το ίδιο ποσό θα λάβουν στο τέλος Μαΐου οι εργαζόμενοι που δήλωσαν λάθος iban ή έκαναν κάποιο λάθος στην υπεύθυνη δήλωση, την οποία υπέβαλλαν με αποτέλεσμα να μην τους έχει καταβληθεί το ειδικό επίδομα.

Επίδομα 534 ευρώ

Σε ό,τι αφορά στους εργαζομένους που οι συμβάσεις τους βρίσκονται σε αναστολή και τον Μάιο, καθώς οι επιχειρήσεις τους παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή, ή επαναλειτουργούν σταδιακά μέσα στον τρέχοντα μήνα, η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού – επίδομα 534 ευρώ για επιπλέον 30 ημέρες αναστολής, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 5 έως 10 Ιουνίου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι για τους συγκεκριμένους εργαζόμενους δεν απαιτείται υπεύθυνη δήλωση από τους ίδιους, παρά μόνον στην περίπτωση που επιθυμούν να υποβάλουν τροποποιητικές υπεύθυνες δηλώσεις από 19 Μαΐου έως 1 Ιουνίου.

Για όσους εργαζόμενους βρίσκονται τον Μάιο σε αναστολή της σύμβασης εργασίας τους και απασχολούνται σε επιχειρήσεις που επανελειτουργούν ή πλήττονται σημαντικά βάσει ΚΑΔ, το ποσό της αποζημίωσης ειδικού σκοπού που θα λάβουν, θα είναι αναλογικό των ημερών, που παραμένουν σε αναστολή σύμβασης.

Οι πληρωμές αυτές θα γίνουν μεταξύ 10 και 12 Ιουνίου 2020.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίδομα 400 ευρώ: Μέχρι πότε μπορούν να καταχωρίσουν το ΙΒΑΝ οι μακροχρόνια άνεργοι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;