Αγίου Πνεύματος 2020: 4 προορισμοί κοντά στην Αθήνα για ένα υπέροχο τριήμερο
Προορισμοί κοντά στην Αθήνα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που σίγουρα θα σε κάνουν να χαλαρώσεις.

Η πανδημία του κορωνοϊού μας έχει περιορίσει όλους στο σπίτι και την πόλη μας για πολύ καιρό, αλλά απ’ ότι φαίνεται όλη η ταλαιπωρία άξιζε, αφού τα πράγματα βαίνουν καλύτερα και εδώ και λίγες εβδομάδες παρατηρείται η ομαλή σταδιακή άρση των μέτρων.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά από Δευτέρα 18 Μαΐου όλοι οι πολίτες θα μπορούν να μετακινούνται σε όλες τις ηπειρωτικές περιοχές και την Κρήτη, ενώ από 25  Μαΐου θα είναι δυνατόν να ταξιδέψουν και στα υπόλοιπα νησιά.

Έτσι, η ημέρα του Αγίου Πνεύματος 2020 θα είναι η πρώτη αργία μετά την άρση των μέτρων. όπου όλοι οι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν εντός της χώρας για να κάνουν διακοπές. Για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε 4 μέρη κοντά στην Αθήνα που μπορείς να επισκεφτείς κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος 2020 και να περάσεις υπέροχα.

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί  οι προορισμοί!

1. Ναύπλιο

Το γραφικό Ναύπλιο σε περιμένει 1,5 ώρα με το αμάξι από την Αθήνα. Εκεί θα κάνεις όμορφες βόλτες στα πλακόστρωτα της πόλης, θα φας υπέροχο φαγητό, ενώ αν βρίσκεσαι σε καλή φυσική κατάσταση δεν πρέπει να παραλείψεις τη μεγάλη ανάβαση στο Παλαμήδι. Επιπλέον, πρέπει να πας βόλτα με το καραβάκι στο Μπούρντζι και σίγουρα θα περάσεις εκπληκτικά. Άλλωστε η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας αποτελεί ένα γραφικό και κλασικό πόλο έλξης για τους Αθηναίους και όχι μόνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Nafplion ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pepi Karagiota (@pepi_karagiota) στις

2. Ναύπακτος

Η Ναύπακτος απέχει μόλις 2 ώρες και 15 λεπτά περίπου από την Αθήνα και αξίζει να την επισκεφτείς γιατί είναι μια πανέμορφη πόλη που σου δίνει αρκετές επιλογές για ένα ευχάριστο τριήμερο.Θα κάνεις χαλαρές βόλτες δίπλα στο λιμάνι και μην παραλείψεις με τίποτα να επισκεφτείς το Ενετικό Κάστρο, το οποίο βρίσκεται στο λόφο πάνω από την πόλη, αν μέχρι τότε τα μέτρα για τον κορωνοϊό το επιτρέψουν. Έχε υπόψιν ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες κλείνει μετά τις 14:30, οπότε καλύτερα να το επισκεφτείς από πρωί αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Έχει επιλογές για βραδινή ζωή, σε περίπτωση που θες να πιεις το ποτό σου, ενώ τα νυχτοπερπατήµατα θα καταλήξουν στο όμορφο και γραφικό Στενοπάζαρο, όπου θα βρεις ωραία μαγαζιά με νόστιμο φαγητό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλωσορίζοντας τον Μάη! Tag @mynafpaktos , #mynafpaktos . . . Photo by ?? @antonis.galanis . . #castle #port #greece #mynafpaktos #sea #forbestravelguide#ig_today#huntgram#ig_worldclub#acolorstory#colors_of_day#ig_greece#igersgreece#wu_greece#instagreece#insta_greece#travel_greece#greecelover_gr#greecetravelgr_1#super_greece#igers_greece#visitgreece#greekislands#ilovegreece#welovegreece_#feelgreece#thegreeceguide#perfect_greece#wanderer_gr#kings_greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nafpaktos myNafpaktos (@mynafpaktos) στις

3. Άιγινα 

Δεδομένου ότι η άρση των μέτρων προβλέπει την ελεύθερη μετάβαση στα νησιά, η Αίγινα είναι μία καλή επιλογή, καθώς  είναι πολύ κοντά κοντά στην Αθήνα. Προτείνουμε το γρήγορο πλοίο γιατί με το αργό θα εκνευριστείς, κάτι που είναι περιττό και άσκοπο,  ενώ αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και η διαφορά έγκειται είναι στα 7 ευρώ του εισιτηρίου με επιστροφή. Και φυσικά αφού θα επισκεφτείς νησί, σίγουρα θα νιώσεις ότι το καλοκαίρι ήρθε και θα μπορέσεις να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα και ηλιοθεραπεία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το νησί μας!! Σύντομα ξανά έτσι γεμάτο και επιστροφή στην καθημερινότητα μας!!! ???? #wu_greece #earth_shotz #earthfocus #tv_people #human_streetphoto #hubs_united #human_art #photologio_gr #instagram #ig_sunset #people_and_world #peoplephotography #people_infinity #moodoftheday #magical_shotz #majestic_people #magnumphotos #splendid_people #sunset_brilliance #sunset_greatshots #sunrise_and_sunsets #sunset_greece #aeginagreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aigina Island ??? (@aigina_island) στις

 

4.Λουτράκι

Το Λουτράκι είναι μία εξίσου ιδανική επιλογή, αφού πιο κοντά δε γίνεται! Είναι πιο κοντά από την Αίγινα και σε μια ώρα έχεις φτάσει και έχεις ήδη ξαπλώσει και στην παραλία απολαμβάνοντας τον κρύο καφέ σου, τον ήλιο και την ελευθερία σου. Αργότερα θα βρεις πολλά και όμορφα μαγαζάκια για να αράξεις και να φας καλό φαγητό, αν και φυσικά δε θα προβλέπεται και πολύς συνωστισμός, κάτι που ίσως να μην είναι απαραιτήτως κακό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostasmaoutsidis (@kostasmao147) στις

Δείτε επίσης: Αγίου Πνεύματος 2020: Πότε πέφτει – Τι θα ισχύσει για τις μετακινήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;