Stuck With U: Το νέο τραγούδι των Justin Bieber και Ariana Grande για φιλανθρωπικό σκοπό
Το "Stuck With U" είναι το νέο τραγούδι της Ariana Grande και του Justin Bieber και θα σε ενθουσιάσει.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε ένα τραγούδι των pop καλλιτεχνών Ariana Grande και του Justin Bieber με τίτλο “Stuck With U”, στο οποίο εμφανίζονται διάφοροι fans να περνούν με ευχάριστο τρόπο την καραντίνα τους. Μάλιστα, ο Justin Bieber φαίνεται να απολαμβάνει την καραντίνα του με την Hailey Baldwin κάνοντας βόλτες στην φύση, ενώ η Ariana Grande την περνάει στο εσωτερικό του σπιτιού της.

Τα έσοδα του συγκεκριμένου videoclip και τραγουδιού θα διατεθούν στ Ίδρυμα First Responders Children’s Foundation. Μέχρι στιγμής το τραγούδι έχει πάνω 26 εκατομμύρια προβολές και είναι 11ο στις τάσεις.

Στο Videoclip μεταξύ άλλων συμμετείχαν και διάσημοι celebrities, όπως ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis, η Demi Lovato, ο Michael Bublé και η Luisana Lopilato, ο Jaden Smith, η Kylie και η Kendall Jenner, ο Chance the Rapper, ο Stephen Curry, ο Lil Dicky και η Gwyneth Paltrow.

Επίσης, εμφανίζονται η μητέρα της Ariana Grande, Joan, ο αδελφός της Frankie και ο σύντροφός του Hale Leon και η Elizabeth Gillies, φίλη της pop star από την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά «Victorious» του Nickelodeon.

Δείτε το videoclip εδώ:

Δείτε επίσης: Ποια είναι η celebrity με τους περισσότερους followers στο Instagram; 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;