Κορωνοϊός - Σύψας: Τι θα γίνει με τις καλοκαιρινές διακοπές - Μέτρα και στις παραλίες
Τι θα γίνει με τις διακοπές του καλοκαιριού εν μέσω Κορωνοϊού - Όσα δήλωσε ο καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας

Δεδομένων των συνθηκών, λόγω του νέου κορωνοϊού, ο καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας, ανέφερε, σε συνέντευξή του, στον ΣΚΑΙ, ότι το φετινό καλοκαίρι θα μπορέσουμε να κάνουμε διακοπές, αλλά τηρώντας πρώτα τους κανόνες και τις ενδεδειγμένες αποστάσεις ακόμα και στις παραλίες.

Αναφορικά με τον τουρισμό, o κος Σύψας δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι θα μπορούν να έρθουν και τουρίστες στη χώρα, αλλά όχι μαζικά. 

«Θα πρόκειται για επιλεγμένο τουρισμό», τόνισε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

Αναφερόμενος στο χρονοδιάγραμμα άρσης των περιορισμών, ο Νίκος Σύψας υπογράμμισε ότι είναι ένα θέμα που θα εξεταστεί μέσα στον Μάιο, με την προϋπόθεση ότι η χώρα θα συνεχίζει να πηγαίνει καλά, καθώς αν υπάρξει πισωγύρισμα θα είναι χειρότερη και η υγειονομική και η οικονομική επιβάρυνση.

Για τα σχολεία

Αναφερθείς τέλος στο άνοιγμα των σχολείων, ο κος Σύψας δήλωσε ότι σύντομα η επιτροπή λοιμωξιολόγων θα εξετάσει το πότε οι μαθητές μπορούν να επιστρέψουν στα θρανία, με προτεραιότητα, όπως είπε, την τρίτη Λυκείου, αλλά και τους φοιτητές που αναμένεται να πάρουν πτυχίο.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ν. Σύψας: Διαφορετικό το φετινό καλοκαίρι – Θα υπάρξουν κανόνες

Πανελλήνιες 2020 – Κεραμέως: Στόχος ο Ιούνιος – Πότε ανοίγουν τα σχολεία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;