Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό - Το σημερινό google doodle (15/4)
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό - Σε ποιους επαγγελματίες είναι αφιερωμένο το σημερινό doodle της Google

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό» είναι το σημερινό (15/04) μήνυμα της Google, μέσα από ένα doodle, με το οποίο και εκφράζει την ευγνωμοσύνη όλων μας προς τους «ήρωες» στη μάχη για την αντιμετώπιση του ιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Google σήμερα εκφράζει “ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό” και πιο συγκεκριμένα σε όλους όσους εργάζονται σε υπηρεσίες συσκευασίας, αποστολών και παραδόσεων.

Το σημερινό Gooogle Doodle, το οποίο αποδίδει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους εργάζονται σε μεταφορικές και γενικότερα υπηρεσίες συσκευασιών:

Η Google τις τελευταίες ημέρες δείχνει μεγάλη ευγνωμοσύνη στους επαγγελματίες που στέκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια του κορωνοϊού αφιερώνοντας τους ένα Google doodle.

Στους εργαζόμενους των ΜΜΜ:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό – Το σημερινό Google Doodle (14/04)

 

Στους εργαζόμενους των καταστημάτων ειδών διατροφής:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό – Το σημερινό Google Doodle

Παράλληλα, με προηγούμενο Google doodle θέλησε να δώσει συμβουλές για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού:

Coronavirus tips: Το σημερινό doodle της google μας συμβουλεύει για τον κορωνοϊό

Tι είναι τα Google Doodles;

Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google στην αρχική της σελίδα. Το πρώτο doodle δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για πρακτικούς λόγους και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές και ότι θα καταλήξει να θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της σελίδας αναζήτησης της Google. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα πλέον πολλοί ανυπομονούν να δουν κάθε νέο doodle που δημιουργούμε! Τα doodles δημιουργούνται για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του σχολείου, τα γενέθλια του Οδυσσέα Ελύτη ή η 50η επέτειος από την ανακάλυψη του γενετικού κώδικα. Η doodle ομάδα της Google ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες, τις οποίες μοιράζεται με όλους και όλες μας!

Όλα τα νέα για τον κορωνοϊό εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;